Mervekaram22 visnelicheescake kuzum sağlıkla kucağına al Rabbim kankama gönlünden geçeni nasip etsin ama senin bir prensesin daha olacak sanırım ❤️çıkıntı yok kemik yapısı kız diğer veriler de kızı gösteriyor
visnelicheescake Mervekaram22 bende kız hissediyorum aşkım gönlümden de geçen o yalan söyleyemem doktor da kıza benzetti sağlığı yerinde olsun da hiç önemi yok vallahi 🩷
visnelicheescake cylnboran04 bende Öyle hissediyorum doktorumuz da kıza benzetti ama henüz erken dedi valla sağlık iyi olsun da bir kızçem var bir tane daha bıcır bıcır olirlar 🥹
Ruyasekr2089 visnelicheescake banada doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor demişti 16. Haftada erkek olduğu kesinleşti. Bazı doktorlar çok erken anlıyor sağlıkla kucağınıza alın🥰🌸
Mervekaram22 visnelicheescake sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun önemli olan o bende meraktan çatlıyacağom 😂😂😂 az kaldı benimde
visnelicheescake Mervekaram22 bakalım benim ne olacak tahminler doğru mu çıkacak sende öğrenirsin senin bir oğlun mu vardı kız ?
Mervekaram22 visnelicheescake kuzum benim bir dünya tatlısı oğlum var bu da sanki erkek gibi hissediyorum
Mervekaram22 visnelicheescake tüm belirtilerim aynı kız erkek fark etmez benim için önemli olan sağlıklı olması 🤲🏻
visnelicheescake rojin_03 sol da ki noktaya tıklayın resim yükle yazıyor orada mutlu resimden yükleyip bağlantıyı kopyalayabilirsiniz 🥹
visnelicheescake Mervekaram22 anneler cidden hissediyor bence ben buna inanıyorum kızımda ilk hep kız hissttim herkes erkeğe inandırmaya çalıştı ama anne hisseder bunu da kız hissediyorum
ikiprensesannesi___ visnelicheescake kız gibi hissettim hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağinıza alırsınız inşallah
GirlandBoy_Mom visnelicheescake aşkım anlamıyorum inan ama kız diyesim geldi sağlıcakla gslsin inşallah 🤲🏻😘
danla2711 visnelicheescake ay hesabım askıya alınmıştı🫠 cevap veremedim öğrendin ni cinsiyeti ben kız diyorum çıkıntı yok ama ilerleyen haftalarda çıkıntı oladabilir daha erkenmiş haftan😄