visnelicheescake Selam kızlar yeni ikili tarama testinden geliyorum bana göre 11+3 olan bebeğim 11+5 çıktı şükürler olsun herşeyi gayet iyiymiş doktor cinsiyet henüz net değil iki gün sonra da değişebilir bu haftalarda dedi ama kıza benzetti sizlerin de tahminlerinizi bekliyorum herkes tanıdığı cinsiyetçi arkadaşları etiketlesin 😁😁😁 @Mervekaram22
ppmerlina visnelicheescake keseye baksam erkek derdim ama bacak arasını güzel göstermiş ve çıkıntı gözükmüyor kıza benziyor o yüzden Ayrıca cihazlarda 1-2 haftaya kadar sapma olabilir bu bebekte gerilik veya ilerilik anlamına gelmiyor için rahat olsun 🌹
visnelicheescake Ruyasekr2089 benim de içimden kız geçiyor doktorum da kıza benzetti ama henüz erken dedi.
visnelicheescake ppmerlina kesinlikle öyle kuzum biliyorum 🫶🏻 bende kız hissediyorum anneler hisseder bence henüz erken dedi doktorum ama gönlümden geçen hep kız 🥹
visnelicheescake QueenBahar_ eveeet bende kız hissediyorum aşkım henüz erken dedi ama bakalım heyecanlıyım🥹
peroksizom visnelicheescake doktor kontrolü güzel geçti mi devlet olduğu için bir sorun oldu mu Birde ikili test sonucu gibi bi şey verecek miymiş doktor (hani şu kadar risk bu kadar risk gibi) yoksa sadece verdiği ultrason mu var 🥹🥹🥹 çok heyecanlıyım bende benimki için
Mervekaram22 visnelicheescake kuzum sağlıkla kucağına al Rabbim kankama gönlünden geçeni nasip etsin ama senin bir prensesin daha olacak sanırım ❤️çıkıntı yok kemik yapısı kız diğer veriler de kızı gösteriyor
visnelicheescake cylnboran04 bende Öyle hissediyorum doktorumuz da kıza benzetti ama henüz erken dedi valla sağlık iyi olsun da bir kızçem var bir tane daha bıcır bıcır olirlar 🥹