Ceyda3578 [silindi] amin inşallah kuzum tabiim bütün gebelerin yardımcısı olsun sağ salim alalım bebeklerimizi kucağınıza inşallah 🙏 😩
Deleted33000 Ceyda3578 bende seni merak etmiştim canım açıklığa bakıldı mi varmı açıklık inşallah bebiş vaktini bekler sağlıkla doğar
Ceyda3578 Deleted33000 açıklı Deleted33000 açıklığım yok canım ciğer geliştirici vurdular şuan nst ye bağlı bekliyorum bu gece buradayım
Ceyda3578 Deleted33000 yok müdahale etmedi doktor ciğer geliştirici vurdu durdurmak için sancıyı birşey yapmıyorlar benim gelirse gelebilirmiş
staRmama Ceyda3578 ah kuşum Allah yardımcın olsun doğum yaparsan da bir avazda kurtarsın seni su gibi doğumun olsun ❤️
Altin23 Ceyda3578 ay ben de 37 haftalığım bugün hafif hafif kendini hissettirdi bence gerçek doğum sancısıyfı düzenli geldi ama şu an yok yarın kontrolüm var sabah. İnşallah 1 hafta kadar daha dayanırsın 37 olduktan sonrası kolay Allah sağlıkla kucağına aldırsın🥺💞
Ceyda3578 Sancılarım bıçak gibi kesildi bebeğim hala benimle İlk doz iğneyi dün akşam oldum diye Bu gecede buradayım ikinci doz ciğer geliştirici için hemde sancı takibi yapılacak Ameliyathaneden normal odaya alıcaklar
aybalasmom Ceyda3578 kilosu ve gelişimi yerindeyse korkmayın, ciğer geliştirici yapıldıktan sonra doğan bebekleri çoğu zaman küvöze bile almıyorlar. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Ceyda3578 aybalasmom dün gece 2600 dedi kilosu için doktor haftasına göre iyi dedi inşallah küvete girmez yavrum