Ceyda3578 Bugün sabahtan başlayan öğleden sonra şiddetini arttıran bel be bacak ağrım var 36 haftalığım . Doğum belirtsi mi acaba Karnımda sık sık gerilip kasılıyor
Deleted33000 Ceyda3578 canım çok siddetliyse hemen acile git haftan erken daha korkma serumla keserler sancini
Ceyda3578 Çok ağrıyor ama geliyor gidiyor iyicene arttı belimin ağrısı Önce bacaklarıma vurdu şimdi belime vurdu
Deleted33000 Ceyda3578 şiddetli ise hiç bekleme canım riske atmaya gelmez bu haftalarda aşkım acile git bizi de bilgilendir lütfen
aybalasmom Ceyda3578 çok geçmiş olsun hastane yakınsa bi gitseniz iyi olur aslında. Kasık ağrısı da eşlik ediyorsa sancılarınız çıkabilir nst’de. Doktor da ona göre bi yol çizer
Deleted33000 Ceyda3578 bende seni merak etmiştim canım açıklığa bakıldı mi varmı açıklık inşallah bebiş vaktini bekler sağlıkla doğar
Ceyda3578 [silindi] amin canım evet ciğer geliştirici vurdular mat de sancılarım da çıkıyor açılmam yokmuş Bu gece doğum hanedeyim dua edin 😩😩
[silindi] Ceyda3578 oy kıyamam ben sana dualarım seninle canım benim. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah
Ceyda3578 [silindi] amin inşallah kuzum tabiim bütün gebelerin yardımcısı olsun sağ salim alalım bebeklerimizi kucağınıza inşallah 🙏 😩