sym_yc mavisanne0 lh homonu ile hcg hormonu birbirine çok benzer bu yüzden avülasyon testinde eğer lh değilde hcg ölçülmüşse daha koyu çıkar test çizgisi ben eminim ama yine de kan verin inşaAllah gebesinizdir😍
mavisanne0 sym_yc inşallah çok mutlu olurum Allah razı olsun umutlandım bi an nolur bana dua edin 2 yıl olacak artık 🥹🥹🥲
sym_yc mavisanne0 Allah hepimizi güldürsün 🥰 bu arada ilk transfer olduğumda elimde test yoktu ovulayon testi yapmıştım hemen koyulaşmıştı beta yükselişi vardı o trasnferimde o yüzden inşaAllah hamilesiniz test yaparsanız be i de etiketleyin❤️
mavisanne0 sym_yc ayyy siz şuan hamile misiniz? 🥹🥹 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 O zaman ben test alıcam en hızlı şekilde 😊 eğer varsa 3 göbek atıcam kızlar 😍
sym_yc mavisanne0 ben şu an hamileyim diyemiyorum ikinci transfer aşamadında 6. Gündeyim ama duanızı beklerim bakın bekleyin şimdi size ovulasyon testi yapıl atıcam şu an bende kesinlikle lh yok kesinlikle ama yok hiç çizgi çıkmaması lazım
sym_yc mavisanne0  Bakın ben hipo hipo hastasıyım zaten hastalığım sebebiyle lh ve fsh hormonu vücudumda yok bu çıkan bütünüyle hcg
mavisanne0 sym_yc aaa allahım sizi de Rez vakitte hayırlısıyla müjdelesin 🥰🥰😍😍 bugün senin için benim için dua edicem 🥰 kul kulun duasına muhtaç 🥹
sym_yc mavisanne0 ayyy Allah razı olsunnnn 😍😍😍 çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var dualara bu defa ünşaAllah yavrularıma kavuşurum🥹🩷 ve tabi ki herkes inşaAllah umduğunu bulur🩷
sym_yc mavisanne0 yarın sabah daha sağlıklı olur ama eğer dayanamıyorsan iki saat sıvı tüketmeden yapabilirsin
sym_yc mavisanne0 oyy maşaAllah demiştim size hadi kan verinde bugün de sizin için mutlu olalım 😍😍😍❤️❤️❤️
sym_yc mavisanne0 evet tabi ki iki defa kan ver artışı takip et sonra doktordan randevu alırsın zaten gidene kadar 5 haftalık olursun kese görünür inşaAallah🥰
sym_yc mavisanne0  Kan testine cumartesi çağıracaklar çok heyecanlıyım ya inşaAllah beta seviyem güzel çıkar🥺