Mamoste12 Acaba doğru mu yaptım ama 37. Haftadayım normal doğum olsun istiyorum sanırım magnezyum kasılmaları engelliyor , doğru bi bilgi mi yardımcı olur musunuz 💁🏼♀️🐣
MiniMiniPatiler Mamoste12 bende burada bekleyeyim ilk defa duydumm 39 haftalik olmak üzereyiz kemik ağrısı yüzünden kullanıyordum bir süre bırakmam mi gerekiyor acaba
Sizdenbirii1 Mamoste12 evet doğru bu haftada bırakmanız gerekiyor kasılmaları doğum sancınız olursa hisszetmezsiniz diye
Mamoste12 MiniMiniPatiler ben biraz araştırdım genelde normal doğum isteyenler sonlara doğru bırakıyor , kasılmalar olsun diye ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Bumah Mamoste12 evet doktor soyledi ama ben zaten kullanmiyodum verdigindede 1 hafta falan kullandim biraktim burdada baya kisilerde gordum son haftalarda doktorlari biraktirmis magnezyumu kasilmayi engelledigi icin
Mamoste12 Talentedmom yok son kontrolüm geçen perşembeydi yeni yazdı hatta doktorum ama ondan sonra böyle bi şey duydum onun için soramadım henüz
Altin23 Mamoste12 magnorm kullanıyordum ben de geçen hafta 36da gittiğimde doktora yazar mısınız dedim çok da etkili değil ya sen bilirsin istersen yazayım ama magnezyum eksikliğine çok bir şeyi yok dedi
milatlas13 Mamoste12 iki kere normal doğum yaptım.ilki 39+4 ikincisi 38+5.ikisinde de hiç bırakmadım.