Edizhr ikimelekannesi34 illaki oluyo ama sonra diyosun ki boşuna panik yapmışım korkmuşum içini ferah tut göz açıp kapayincaya kadar geçiyor gerçekten
Silaaaamom2025 Uyarfatma bende lohusa pedi almıştım ama herkes depend alın mutlaka diyo bi eksiğim o sanırımm☺️
Bilge19 ikimelekannesi34 benim 2.doğumum olacak son 50 gün 20-25 ekim arası gelecek eşimin doğum günü 17 ekim o günü isticem doktorumdan
ikimelekannesi34 Bilge19 öyle mi benimle oğlumda 14 Ekim ama 14 Ekim erken olur diye sesimi çıkaramıyorum sonu anca 🥹
Bilge19 ikimelekannesi34 ahh çok güzel sağlıkla ne zaman gelecekler bakalım kızım akrep Burcu çok inatcı oğlum terazi olsun istiyorum
ikimelekannesi34 Bilge19 valla terazi burcu oğlum çok dağınık ve tembel 😂😂 öğretmen çok şirkayetçi dağınıklığı yüzünden
Annekuzusu123 ikimelekannesi34 amin inşallah kuzum hepimiz hayırla sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
beyzaakartal ikimelekannesi34 heyecan korku hepsi bir arada sağlıkla kucağımıza alalım bebitolarımızııı 👶🏻🩷
annesininincitanesi ikimelekannesi34 bugün son 48 gün görünüyo ama bence daha erken gelecek benim kız Ekim sonu kavuşuruz gibi 😍♥️🧿