ilaydasokman Bugün miniğim 18 haftalık oldu artık daha çok dinleniyoruz günlerimiz sakin kendi kendine geçiyor. Siz de durumlar nasıl 🌸
Nazzz1310 ilaydasokman serklajli 21+2 olduk yarın detaylı ultrasyonumux var inslah herşey yolundadır ben pek yatmadım bu zamana kadar gezdim ama bakalım yarın ne oluyor☺️
hilalozlem ilaydasokman bizde 18+3 olduk ama bebiş tam dikişin üstüne oturmuş baskı yapıyor daha çok dinlenerek geçiriyoruz bizde sizlerde var mı bebeğin dikişe baskı yapması durumu
fb9706 Bugun tam 22 olduk suyumuz azdı en son kontrolde inşallah artmıştır genelde yatarak, telefonla uğraşarak ya da ev içerisinde dolanarak geçiyor zaman 🌸
ilaydasokman fb9706 bugünler geçtiğinde bebekleri kanguruya koyup eve girmeyelim 😅 İnşallah her şey yoluna girmiştir ve sona kadar öyle devam eder 🙏🏼
Beyzaanrrr hilalozlem bende 18+2 yim tam vajinamın üzerinde hissediyorum hatta bazen tam orayı tekmeliyor doktorunuz bir şey dedi mi orada olmasıyla ilgili
hilalozlem Beyzaanrrr sürekli yer değiştirecek bebek ama çok hoşumuza gitmiyor bu durum orda durdukça dikişe baskı yapıyo çünkü ağırlaştıkça dikiş hasar görebilir tarzı konuştu kontrolleri sıklaştırdık en ufak bi zorlamada müdahale edebilmek için
fb9706 Beyzaanrrr dikişi tekmeleme durumu bende de oluyor ilk başta dikislerde sorun var sanıyordum sonradan bebegin yaptığını farkettim 😅
dulek Merhabalar bende 13. Haftada serklaj oldum, şuan 15 haftalık. Hala vajinada batma ve baskı hissediyorum, sizlerin de böyle miydi normal mi sizce
hilalozlem Da-s ben abdominal serklajlıyım karından dikiş atıldı ama sezeryan ameliyatı gibi açık bir ameliyat. Kontrollerimi sıklaştırdık en ufak bi sorunu gözden kaçırmak istemiyoruz dedi doktorum sürekli dinleniyorum çok ağrım baskı olduğu zaman ayaklarımı yüksekte tutuyorum bel destekli şimdilik idare ediyoruz böyle cuma günü kontrolüm var tekrar bakalım neler olacak dikiş tutuyor bizede dikişin üzerinde oturuyor her muayenede oğlum yerleşmiş oraya :)
Da-s Aaaa9698 17 mm ve hunileşme olduğunu söyledi şu dakikadan sonra uzamaz dikiş tutuyor gibi düşün dedi
Aaaa9698 Da-s anladım hakkında hayırlısı çok dikkat et hiç kalkma malesef benim kısalığım daha çok arttı ve açılmam başkadı
Da-s Aaaa9698 dikişler değil mi önemli olan kafam çok karışıyor 😔 neden kısalma artıyor tetikleyen enfeksiyon kanama ya da herhangi bir durummu var
Aaaa9698 Da-s aslında enfeksiyon falan hiçbirşey yok ne sancın falan yasa suda hunileşme arttı birden onun yüzünden açılma oldu yoksa dikişler hala sağlam