seher_3590 ikincianneolmayolundaa aynende öyle canim ya hiç birsekilde gorusmeyeceksin böyle insanlarla yada ağızlarının payını verip susturacaksin
ikincianneolmayolundaa Zeynepefem inanmadim ama daha önce burda da okumustum kiz anneyi yorar çirkinleştirir diye acaba mi dedim
Ebru0 ikincianneolmayolundaa yok kızıma hamileyken gerçekten guzellesmistim sivilce filan çıkmadı son aylara doğru çenemde küçük kırmızı noktaciklar olmuştu oda geçmişti . Ama şimdi yüzüm harita gibi sivilce doldu cinsiyet daha öğrenemedim
Ulusahin Ay ben de kızıma hamileyken hiç bir değişiklik olmamıştı karnımı görmeseler hamile bile demezlerdi kiminin burnu falan şişer ya hiç biri olmadı ama şimdi erkek bebeğe hamileyim yüzüne güzellik geldi diyorlar 🤷🏻♀️
Papatya05_ ikincianneolmayolundaa hurafe mi bilmeyeceğim oğlumda yüzüm çok güzelleşmişti cildim bebek poposu gibiydi bakalım bunun cinsiyeti nedir perşembe gideceğim doktora bunda cildim bozuldu biraz sivilce gibi pütürcük gibi oldu
myangelson ikincianneolmayolundaa bütün hurafeler bu şekilde. Zaten iki ihtimal var ya kız olacak ya erkek bazılarının hormonlar daha farklı tepki veriyor hurafeler gerçekmiş diye bakıyorlar. Ama hurafeye bakarak doktor yanlış mı gördü acaba demek de aşırı cahillik yani 😄🤦🏻♀️
Havin49_ ikincianneolmayolundaa tamamen buarada oğlumda öyle çirkinleştim estetik gibi olan burnum kocaman oldu ama erkek oldu şuan yine bi çirkinleşme var yüzde yüz erkek diyemm