batusveannesi benimde Allah izin verirse kızım olacak eşimle iki isim seçtik ama hangisi olacak karar veremedik ya cemre olacak ya da kumsal sizce hangisi daha iyi
Uyarfatma batusveannesi Kumsal :) bizde 34 haftaligiz isim yok hala soranlara isimsiz diyorum Defne ve mira arasında hangisi sizce
batusveannesi Uyarfatma ben olsam defne koyardım aslında hep koymak istediğim isim ama çok koyan olunca vazgeçmiştim
Serde55 1Kubra_ Ceylin aslında yengeç, yengeçten, yengeç yuvası gibi bir anlama sahip. Ceylin isminin gerçek anlamı ne diye aratırsanız Google’dan daha gerçek bilgiler bulabilirsiniz.
Gmzexx Erurtane benimde oğlumun ismi iki isimli ama şuan 34 haftalığız kızıma isim bulamadık hala 😂 ve kızıma iki isim koymayı düşünmüyorum aklımda iki isim var Ronya ve Alara ismi ikisi arasında kararsız kaldım bakalım size de fikir olsun
Erurtane Ozgemlym sağlıkla büyüsünler inşallah bizde öyle düşündük Açelya koyacağız tek isim bana da saçma geldi sonradan düşününce bu bi kıskançlık sebebi olamaz yani🫠☺️
nidosh Erurtane ben de ilk kızımda eşimle ikimiz ee birer isim koyduk. Ama çok pişman oldum çünkü hep ilk ismi kullanılıyor ikinci denmiyor. Hem de uzun olıyor ikisi diye tek isim istiyorum şimdi de kız. Ben de ilk kızım iki ismim var kız kardeşimin ismi tek. Annem kardeşime tek isim klyduğuna çok pişman olduğunu söylüyor. Ama ben de içim rahat tek isim konusunda
Erurtane nidosh ben de tek isim düşünüyorum şuanda haklısınız ilk bebek olduğundan seçemedik ben eşime dedim bidaha olursa ona Gökçe koyalım içinde kalacaktı üzüldü biraz bende onu da eklemiştim ama şuan Açelya da karar kıldık isimlerde uyum da gözetmiyorum ikisi de bambaşka ruh sağlıkla gelsinler