Erurtane Kızlar kızım var bir tane ellerinizden öper adı Erva Gökçe babasıyla ortak kararımız ikimizin de sevdiği heves ettiği ismi koyduk şuan bir kızımız daha olacak ve kara Kara düşünüyoruz tam olarak içimize sinen bir isim olmadı siz bu isme yakışan ya da sizin duyunca içinizi eriten bir isim varsa bana öneri yapar mısınız benim düşündüğüm isim Alya idi ama çoğu insan iki isim koyun ablasını kıskanır İlerde dedi siz ne düşünüyorsunuz yardım ederseniz sevinirim
Zeynepkarip Erurtane İlay, Asel, Arya, Lidya bizim de oğlumuz olcak ama kız olsaydı bunlardan birini koyacaktık umarım beğenirsiniz💕💕
Loveis Erurtane kıskanacak bir durum yok bence. 2 çocuğuna da ikiz gibi iki isimle çağırmak zorunda değilsin. Kuzenim iki kızına da iki isim koydu inan komik duruyor. İki isim her zaman söylenmiyor bile hatta hiç söylenmiyor, boşa kimlikte yer kaplama oluyor hayatlarında hep işlem yaparken uzun uzun isim soyisim yazmak zorunda kalınıyor.
mehmetsaki Erurtane bende iki isim katmayı seviyorum benm kızımın adıda narin şevval ikinci kızım da yolda biiznillah doğarsa Hatice kübra düşünüyoruz ekstradan ayşe Hüma menessa reyyan elif hafza berre zeynep asel hümeyra miray isimleri de hoşuma gidiyor şuan aklıma gelenleri yazdım 🤗🥲Rabbim adlarıyla büyütsün hayırlı sağlıklı evlat eylesin 🥰🤲
Havin49_ Erurtane isim için kıskanacağını düşünmüyorum bende oğluma ilkti eşim de bende sevdiğimiz isimi koymak istedik iki isim oldu ama daha iki isim koymayı düşünmüyoruz tek isim iyidir
Erurtane Loveis ya biz söylüyoruz bazen tek komik de durmuyor ben öyle düşünmüyorum biz isteyerek severek koyduk ama bu kızıma tek isim düşündüm ilk ismi Erva olduğu için Alya diye seslensem benim de aklıma gelmedi hiç kıskanması vs sanmıyorum kıskansın bu konuda haklısınız
Serde55 Strongirl_ Ceylin aslında yengeç, yengeçten, yengeç yuvası gibi bir anlama sahip. Ceylin isminin gerçek anlamı ne diye aratırsanız Google’dan daha gerçek bilgiler bulabilirsiniz.
Serde55 1Kubra_ Ceylin aslında yengeç, yengeçten, yengeç yuvası gibi bir anlama sahip. Ceylin isminin gerçek anlamı ne diye aratırsanız Google’dan daha gerçek bilgiler bulabilirsiniz.
Ozgemlym Erurtane merhaba😊 bizimde bir kızımız var adı Zeynep Derin şimdi 25 haftalık bir kızçem daha geliyor çokkkkkk araştırdık düşündük hiç içimize sinen bişey olmadı ilk kızımda hiç zorlanmamıştık sonra bir anda Derin - Deren olsun buda dedik 2. İsim koymayacağız bence hiç kıskanılcak bir durum değil çocuklar arasında bu arada takılmayın😊.Sağlıkla gelsinler ❤️
Erurtane Ozgemlym sağlıkla büyüsünler inşallah bizde öyle düşündük Açelya koyacağız tek isim bana da saçma geldi sonradan düşününce bu bi kıskançlık sebebi olamaz yani🫠☺️