bebetomveben_ Kızlar demir ilacı hamilelik boyunca mı kullanılıyor? Bir de ağızdaki tatsızlığın nedeni olabilir mi?
Seloloo bebetomveben_ 1,5 aydır kullanıyorum. 3 aydan sonra başladık. Sona kadar kullanacaksın dedi doktorum. Kabızlık dışında bir kötü etkisini görmedim
[silindi] bebetomveben_ evet kullanılıyor aylık kan testi veriyorum ona göre doktorum dozunu ayarlıyor ayrıca saçlarım çok gürleşti demir ilacındanmış Ağız da herhangi bi tad bırakmadı bende
bebetomveben_ Seloloo bende 1 aydır kullanıyorum ama bitiyo diye sevinmiştim çünkü yediğim hiçbir şey in tadı kalmıyo midemi bulandırıyo bazen ondan olduğunu düşünmüştüm
Seloloo bebetomveben_ doktorunuza söyleyin değiştiriyorlar. Ben kabızlık yaptığını söyledim değiştirdi bu ay siz de söyleyin bence
dimpleuser Hap vermişti o mide bulantısı yaptı sersem gibi oluyordum değiştirdim ,sıvı şurup gibi bişey kullanıyorum tek kullanımlık paketlerde içimi de kolay yan etkiside görülmedi.
bebetomveben_ dimpleuser gzeminn 1prensaannesii Peki sizde ağzınizda acı bi tat var mı ya da tatsızlık diyim
Lalakaplangl dimpleuser ismi ne sizin kullandığınızın? Kabızlık yüzünden değiştirmek istiyorum ben de, elimdekiler bitmek üzere
1prensaannesii 38e geldim ilk zamandan beri kullanıyorum gano bende ishal yaptı yani ishal derken tuvaletten çıkamıyorum değil ama çıktığımda rahat ediyorum kabızlık yaşamadım hiç
1prensaannesii bebetomveben_ ilacı içerken oluyo ve sonrasında kısa bir süre ama sonrasında olmadı hiç agzimda tad değişikliği yazıyor filan sadece 2 ye cikardiktan sonra ilacı ishal çok artış gosteriyo
bebetomveben_ [silindi] alyahanimm Miniginannesiiii1111 demekki bu tat olayı demirle bi ilgisi yok hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı nasıl olsa unutulup gidilecek bütün bunlar
alyahanimm Ağızda acı tat hamileliğin başından beri oluyor bence bende öyle oldu demir ilacını yanlış hatırlamıyorsam 16. Haftada sonra kullanmaya başladım hala kullanıyorum
Admsarzu bebetomveben_ 11+ 1 im 8 haftadan beri kullanıyorum 🤦🏻♀️ mide bulantısı yapıyor bende mafetti
bebetomveben_ Admsarzu ben de hiç yapmadı alışana kadar mide şişkinliği yaptı bi iki içince o da düzeldi
anneoluyorummm103 bebetomveben_ ben içmiyorum 6.aydayım inşallah sıkıntı yaşamam bulantı yapıyor diye içesim gelmiyor
bebetomveben_ anneoluyorummm103 keşke içseniz değiştirip baika deneseniz hamilelikte demir önemli yine de siz bilirsiniz tabi
Hulya_Bal bebetomveben_ o kadr çok kan ilaci kullandım ki bana mısın dememiş ustune birde kabızlık çektim.En son geçen cuma degerler yukselmeyince serum yedim değerler yükselmesini için