Sedamomy Peki belirtileriniz var mı mide bulantısı falan gibi? Bende bazen var bazen yok olmadığında çok endişelenmeye başlıyorum
Beyzacamer Sedamomy benimde mide bulantım yok çoook şükür 5+2 hafif kahverengi lekelenmelerim var telaşla dün gittim dr ve keseyi gördüm şükür bir sıkıntı yok sadece dinlenmem ve stres yapmamam gerekiyor 🤲🏻
yagmurtpl Bugün 28haftalık olduk biz de kızımla 🙏 başlığı görünce yazmak istedim, her hali her haftası ayrı heyecanlı 🤗 keseyi görmek, kalp atışını duymak, rutin kontroller, testler, Allah’ın izniyle hepsi geçiyor, hareketlerini de hissetmeye başladınız mı tadından geçilmiyor ❤️ Allahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 isteyen herkeslere de nasip etsin Rabbim inşallah 🙏❤️
Mervetepe yagmurtpl yaa cok güzel rabbim bizlerede nasip eder o günlere gelmeyi inş keseyi görmek icin bekliyorum dua edelim olurmu birbirimize❤️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tümm hamişlere
Esuyum38 Merhaba ben 6+6 da gittim kalp atışını da duyduk keseyi de gördük çok güzel duygu isteyen herkes yaşasın inşallah 🥰
Seymahatunn Sedamomy ben öğrendiğimde 5 haftalıkti keseyi gördük 6. Haftada rahatsızlandim gittik kalp atışını duyduk şuan 7. Haftadayız çok şükür 😊
Sedamomy Mervetepe kalp atışını duymadım sadece attığını gördüm ekrandan duymak için 2 hafta içinde gel dedi doktor inşallah herkese nasip olsun ❤️
Mervetepe Busraa32 yaa maşaallah ne kadar cok Kasım anneleri varr❤️ Belki duyamayabilirsinz cok nadir duyanda var sanki okumustm ama sizin benden daha yakın inş duyarsınz🙏