Ipek321 bayatlamayankurabiye Ne demekk. Tabi tabi doktora sormak en güzeli haftanız küçük olsa derim doğumu tetiklemez diye ama suan yalancı Sancıların bile başladığı dönemdeyiz o yüzden dikkat etmekte fayda var. Allah yardımcımız olsun canım 💐
Ipek321 Baklavaseverim devlete randevu bulmak öyle zor ki bulunca hemen gideceğim canım mutlaka yazasım teşekkür ederim
Baklavaseverim Ipek321 Aşkım e nabıza gir randevu al kısmına tıkla ordan hemen yarına alabilirsin iptal edilen randevular direkt oraya düşüyor
aysezgi Ipek321 Diş doktoruna gidene kadar gece yatmadan karanfil kaynatıp onunla gargara yapın. Yutmayın ama. En azından enfeksiyon riskini önlemiş olursunuz.
Ipek321 aysezgi Evet bunu biliyorum ama olmadan onlem olarak aklıma gelmemişti teşekkür ederim tavsiyeniz için 🥰
Elif4774 Ipek321 Geçmiş olsun Üzüm çekirdeğinden benim de dişim kırılmıştı gittim yaptılar gidip bir sorun hamileye göre tedavi uyguluyorlar çünkü enfeksiyon kaparsa risk daha büyük olur
Ipek321 Elif4774 Çok teşekkür ederim 🥹🎀 direkt diş doktoruna mı gittiniz bende enfeksiyon dan korkuyorum 🥺
Baklavaseverim Ipek321 Aşkım mhrs de çıkmaz sen e nabıza gir dediğim yerden düşür gün içinde sürekli bak aynı güne bile çıkıyor hatta şimdi bak çıkar