Nsl18121994 HalisEbruoban ama eşim Doğuda görevde yılda 3 kez geliyor 15 günlük o da marta kadar göstersin ki alışverişi yapalım Mart’ta diyoruz .. çünkü sonraki gelişi Doğuma olcak .. yalnızım ben 😪😪 keşke birlikte öğrenebilsek bizim için daha iyi olur ama şuan bile meraktan çatlıuor Benden de heyecanlı maşllah eşim 😁😁
Busrabusra Bende ise yaramadi cikolata.aksine arkadi donuktu ultrasonda.yemeden gittigimde kipir kiprdi
Mi1007 Nsl18121994 15 erken tabi 15 haftada göz seğirmesi gbi oluyodu ama şuan 22 deyim bariz anlıyorum🤗
NesrinDefne Nsl18121994 Cinsiyeti öğrenme haftası geldiğinde ilk yediğim zamanlarda kendini göstermiyordu, şimdi yemeye başladığım anda hareket ediyor durduramıyorum kendisini ancak babası konuşunca sakinleşiyor 😂
NesrinDefne Nsl18121994 Kıskanmıyor değilim sen o kadar çileyi çek, taşı hanımefendiyi babasının sesiyle sakinleşsin olacak iş değil 😂
Nsl18121994 NesrinDefne hahaha haklısın oldun ilgilensin de o bile yeter .. ilgisiz çok baba var bu sizin açınızdan çok güzel üzülmeyin 😉😊😊👏🏻👏🏻
ipekgul Kızlar yarın 16+1 ve kontorlm var çikolata vişne ne varsa yicem artık çatlıcam meraktan siz kaçıncı haftada öğrendiniz 16 haftada net gözükür dimi bi önceki randevumda belli değildi küçüktü daha siz ne zaman öğrendiniz
zytn Nsl18121994 ben hem çikolata hem vişne suyu içtm ama bi gittik yüzüstü yatıyo hareketsiz🙂)) zar zor gördü yüzde doksan kız dedi nazlı ponçiğimeee ❤🤗❤
baharclk Nsl18121994 benimde çikolata ve sut içince hareketleniyor cnim nedn olmasın ki biz kadinlari bi çikolata parcasi mutlu ediyorsa istisnasiz hepimizi bu tesaduf olamaz demekki var dokunduğu bi nokta 😊
MucizemE Nsl18121994 ben dün öğrendim hep uyuyordu gidince içeri girmeden yedim çikolatayı hemen döndü 😁
Son-ay Nsl18121994 bence herkeste farklı bi durum ben portakal suyunu ve portakalı çok Sevdiğim için onları yiyip gittim 19 haftalıkken kendini gosterdi. 12-16 haftalarda çikolata ve Vişne suyu içtim gostermedi. Neyi severek yiyorsanız bence onu yiyin derim 😊