Nsl18121994 Cinsiyet öğrenmede çikolata yemek bebeği hareketlendirir miş ve cinsiyetini kolayca öğrenmek mümkünmüş .. kızlar sizler böyle yaptınız mı ? Çikolata yemek hareketlendiriyorsa sağlıklı mı bu durum da hareketleniyor Bebek ? 😳😳😊😊
gnc Nsl18121994 benim doktorum böyle birşey Yok diyor vr benim kızım da süt içince hareketleniyor herkeste farklı olabilir
Burcum Nsl18121994 ben gitmeden önce vişne suyu içtim üzerine de çikolata yedim. Ama yedikten sonra çok zaman geçerse şekerden dolayı uyuyakalabiliyorlar. O nedenle karnıma pıt pıt minik minik vurdum uyumasın diye. Baya baya açtı kendini😊 hareketliydi yani. Girmeden 10-15 dk önce yeseniz olur.
Esrabayrakdar Nsl18121994 banada demişlerdi yedim gittim baya hareketlendi.haftası uygunsa görebilirler. Detaylıya girerkende dr. Asistanı tok olun çikolata tatlı şeyler yierek gelin demişti
HalisEbruoban Nsl18121994 benimkide gostermedi cikolata yadim cok hareketlendi o yuzden doktor yakalayamadi 24 haftamda ogrendim😀😀
Nsl18121994 gnc benim doktoruma sormadım henüz 15+5 im şuanda ve 10 gün sonra gideceğim kontrole cinsiyetini de net öğrenirim belki o hafta diyorum .. ama bazı arkadaşlarım dan duydum cilolata hareketlendiriyor dedi.. merak ettim doğrusu
gnc Nsl18121994 bana da herkes öyle diyor sma benim ki hiç umursamıyor sende inşallah gittiğinde öğrenirsin artık cinsiyetini baysğı büyümüş sağlıklı oldum öncelikle sonra da gönlündeki olsun inşallah
Nsl18121994 HalisEbruoban çok merak ediyoruzzz anlatamam yaaa 🤣 13 ken gittik kzı gibi dedi erkek de olabilir dedi göstermedi dedi kapalı dedi bize.. eşim de Asker belli olur diye 3 gün izin almış gelmiş meraktan ama öğrenemedik 😞
Drngrkm Nsl18121994 ben tatlıdan nefret ediyorum hic de yemedim doktora giderken ama 13. Haftada ogrendik cinsiyetimizi 😇
Nsl18121994 Drngrkm bende 4 aydır falan çikolata yemiyorum cips canımmm istiyor ama çikolata tatlı falan İstemiyor.. sizin cinsiyeti nedir bebeğinizin peki 😊
Nsl18121994 gnc amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah .. ilk ve heyecan var fazlasıyla 🙏😍
HalisEbruoban Nsl18121994 insallah gosterir ben gostermedi diye cok aglamistim kizim olacak kizlar nazli olurmus gostermezmis ama insallah esinizle beraber ogrenirsiniz 😀😀
Alinmavi Nsl18121994 cok kisiden duydum bunu ama benim doktorum da hareketlenmesi icin acsan bir seyler ye oksur falan diyo. Ben tatli yiyince hareketlenmiyo pek de hakikaten. Meyveye daha cok tepki veriyo benimki. Armut yiyince hele kuduruyo.
Nsl18121994 Alinmavi ilginç ben şuan bişey hissetmiyorum kıpırtı falan hiiççç neyde hareketlenir bilmiyorum 😁
Nsl18121994 Drngrkm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı derler ama herkes de farklı demekki ..
Mi1007 Nsl18121994 bnm bebeğimde sıkma portakal suyunda hareketleniyr ama tatlı yiyincede hareketleniyor
Nsl18121994 Mi1007 nerden anlaşılıyor ben 15+5 im ve bişey hissetmiyorum ya ben anlayamıyorum galiba 😌bilmiyorum da 😌
Mi1007 Nsl18121994 15 erken tabi 15 haftada göz seğirmesi gbi oluyodu ama şuan 22 deyim bariz anlıyorum🤗
Nsl18121994 HalisEbruoban ama eşim Doğuda görevde yılda 3 kez geliyor 15 günlük o da marta kadar göstersin ki alışverişi yapalım Mart’ta diyoruz .. çünkü sonraki gelişi Doğuma olcak .. yalnızım ben 😪😪 keşke birlikte öğrenebilsek bizim için daha iyi olur ama şuan bile meraktan çatlıuor Benden de heyecanlı maşllah eşim 😁😁