basak19 Kizlar selam çatlaklar için neler yaptınız 11 haftalık gebeyim çatlaklarım başladı hafiften nasıl önlem aldınız fikirlerinizi alabiirim 💗
3boysmom basak19 ilk oğlumda lierac kullandım mosmor çatladım🫠 şimdi de bio-oil kullanıyorum zaten çatlaklarım duruyordu onlarda morarmaya başladı yine. yani bana hiçbişey fayda etmedi umarım size eden birşey bulabilirsiniz💓🙏
bebiveben basak19 sizin biraz erken başlamış sanki. Benim 28. Haftada başladı.şuan 32 deyim Ama çok az var. Bio oil ve Hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum. Dikkat etmeme düzenli kullanmama rağmen malesef yine de oldu.
3boysmom basak19 biraz erken olmuş ama ne biliyim bana genetikmiş gibi geliyo o kadar para verip kremler aldım yine böyle oldum kollarım bile çatlamıştı😂 ama yine de bence kuru tutma bi süre sonra kaşıntı oluyo o çatlaklar geriliyo kuruluktan😭
basak19 bebiveben bi önce ki gebeliğimde de böyle olmuştu çok erken başlamıştı şuan çok değil 2 tane var görünen
bebiveben basak19 genetik önemli bence de bazen hiç bişey kullanmayanlar görüyorum hiç çatlamıyorlar 🤷🏻♀️
Lmnakdnc bebiveben kesinlikle genetik çok düzenli kullandım 31-32. Haftaya kadar hiç çatladım bi sabah kalktım ki göbek deliğimin çevresi hep çatlak bi anda o kadar olmasına şok oldum olcaksa oluyor maalesef
bebiveben Lmnakdnc evet ne kullanırsan kullan olacaksa oluyor malesef. Bizzat dikkat eden biri olarak söylüyorum. Neyse ki kasık bölgemde ve çok az olduğu için görmüyorum iyi hissettiriyor. Henüz yukarılara çıkmadı umarım çıkmaz 🌸
bebiveben S-nur1 maşallah valla nazar değmesin. Bende seviniyordum yok diye bir sabah kalktım ki kasık bölgemde birazcık vardı 🙈
Havin49_ basak19 11 haftadan mı çatlak başladı benim hiç çatlağım yoktu hiçbişey de kullanmadım doğum yaptım bi baktım çaylak oldu oğlum 1 yaşında geçmedi
Birsen15 Eczane önerisi ile bio -oil ve badem yağını karıştırdım ilk hamilelikte bio -oil kullanmıştım sadece iyi gidiyor gibi şimdilik bakalım birde Hindistan cevizi yapı aldım doğal ona başlayacağım
S-nur1 bebiveben Olsun aşkım katlanacağız çatlarsak da artık içimizde bir mucize büyüyor yani tabi yine de nazar olmasın catlamayayım fazla😂🌸
Aygunirmm basak19 ben lierac ve biooil kullandım. Ve bol bol su tabii. 36 haftamdayım hiç çatlamadım. Ama tüm bu nemlendirme çabası genetiğin önüne geçemiyor. Sadece bi miktar oranı azaltır 🤷🏻♀️