gulcegokce babbyy normalde herkese soruyorum 5. Haftadan itibaren başladı dıyorlar. Benim 8. Haftaya kadar ne bulantı kusma hatta hanıle mıyım dıyordum. 4. Ayıma giricem hala bitmedi millet Mersin’e ben tersine
Zehraasmoms İlk 3 ay ben hiş mide bulantısı yaşamadım. 4 -cü aydan başladı her şeye midem bulanıyor, koku hassasiyetim yarandı
Smtpll babbyy benim de 8-9. Haftalara kadar hiç yoktu ondan sonra başladı 8.haftadan sonra tam anlamıyla başlıyor bence
1demetyasemen Yarın 15 haftalık oluyorum hiç mide bulantısı yaşamadım. Bence kişiye göre değişiyor hatta bir an acaba sorun mu var neden bulantı yaşamıyorum diye de düşündüm. Şimdi tadını çıkartıyorum 😀
buserdar0120 Mide bulantısının cinsiyet ile bi bağlantısı oluyor mu acaba? Yoksa kişiden kişiye mi değişiklik gösteriyor ?
zehra727 buserdar0120 tıbben bir ilgisi olmadığı biliniyor. Fakat toplumda kızlarda bulantı kusma olur denilsede görümcem iki oglunda doğuma kadar kusmus
629191 babbyy kendinizi çok fazla dinlemeyin. Belki sizde herhangi birşey olmayacak.rahat olun düşünmeyin🌸
esma12_05 ymelek aynen limon baya kokusu da çok güzel hoşuma gidiyor yerken de eksili olması bulantima çok iyi geldi