meliikke Haftada başladı ama 7. Haftada şiddetlendi öğüre öğüre evde geziyorum hatta öğürmekle kalmayıp kusuyorum çok fenayım herşeyden tiksiniyorum 🤢
Asmintekin kbrizm beraberiz ne gibi belirtilerinşz var baş ağrısı var mı benimde birincisinde yoktu ve canım tatlı çekiyor ekşi istemiyorum
kbrizm Asmintekin şuan bişey çekmelerim yok ama sadece sık acıkıyorum. Ve çok sık tuvalete çıkmaya başladım. Ağzımda tuhaf metalik bir tat var. Bide kasıklarımda adet olacakmışım gibi ince bir sızı. Şimdilik mide bulantım yok baş ağrımvs yok
esma12_05 İlk hamileligimde hiç bulantı olmadı ama 2 . Hergun bulantı ile kalkıyorum akşama kadar bulantı halsizlik iki haftadır çok kötüyüm 6 haftada başladı hala devam ediyor limon iyi oluyor ama limon yiyince bulantim azaldi
Zeynep248 Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı şuan 5+4 haftalık hamileyim henüz başlamadı olmaz umarım birde sırt ağrım kasıkta ince bir sızı sanki adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti uyku hali sürekli var sadece bulantı yok
koseleyla elifmrlll 10. Haftada fetal dna testi yaptım 2. Kızımın geleceğini öğrendim İlk kızımda yaptırmamıştım onda 16 artı 3 te öğrenmiştim
edudu Haftada basladi 12 haftalik oldu hala son gaz devam. 😏bulanti bayaaa kotu. Prilam kullsniyorum etki etmis hali bile kotu. Ilk kizimda prilsm kullanmamistim ondada beterdi
Papatya05_ babbyy 5. Hafta da sabah bulantı ve kusmalarım oldu 17. Haftayım nadir ara ara sabahları bulanıyor yine
momsalis babbyy 4. Haftada iştahsızlık ve tiksinme ile başladı 5. Haftada yoğun bulantı vardı 8+5 oldum hala tam gaz devam ediyor her sabah kusmadan güne baslayamiyorum 🙃