_nejla_ Fulya94 hatta ben aksam yaptim gebelik testini ve kaset testti erken gebelik testi de degildi ve cok cok silik cikmisti insallah gebesinizdir ve sagliklidir bence bi sansinizi deneyin
_nejla_ Irem198 ayin 20 sine dogru ovulasyon yaptiginizda boyle koyu cikarsa gebelik olma ihtimali cok yuksek
_nejla_ Fulya94 bak gebelik testinde de cikmis hayirli olsun canim insallah saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz 🤗
emine717_ Fulya94 ay evett evettt varr Allah tamamına erdirsin diyelim hemen kan verrr baya da belli çıkmış gölge falan değil baya kırmızı çok mutlu oldum balım senin adına 🌸🐣🥲
Mrszeyna _nejla_ şu an benimde öyle yumurlamadan sonra silik ti hatta belli bile olmuyor du 3 gündür pike yakın koyu bat 20 eylül çatlama 6 eylül bugün 9cu gün adeti bekliyorum test için inşallah 😍
_nejla_ Mrszeyna sende gebelik testi yapsan sendede cikar canim hayirli olsun insallaj allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin 9. Gunde bu sekilde ciktiysa gecikmede beta yuksek cikcak gibi gozukuo 🤗
Mrszeyna _nejla_ inşallah cnm testlerden dilim çok yandı bekliycem bir test alıp yaparsam büssürü alıp yaparım heyecandan çıkmazsa 😄☺
Fulya94 _nejla_ bir kaç gün bekliycem sonra da kan vericem. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin çok amin 🙏❤️🐣🍼
_nejla_ Fulya94 amin canim sabredebilirsen bencedd beklemelisin iki gunde kan verme stresine girmemis olursun