_nejla_ Biranneadayi4 ben ovulasyonla ogrendim bende dogru cikti ikinci cizgi c kadar koyu degildi amabaya belirgindi suphelendim gebelik testi yaptim silik cikti ertesi gun kan verdim 29 du beta
Mrszeyna _nejla_ şu an benimde öyle yumurlamadan sonra silik ti hatta belli bile olmuyor du 3 gündür pike yakın koyu bat 20 eylül çatlama 6 eylül bugün 9cu gün adeti bekliyorum test için inşallah 😍
Fulya94 Benim de bat bugün ve ovulasyon vardı elimde yaptım ve pozitif. Acaba gebelik olabilir mi
Fulya94 emine717_ daha öncelerden yumurtlama harici hiç bu kadar koyu olmamıştı ovulasyon ve bugün bat o yüzden şaşkınım
emine717_ Fulya94 belki de olabilir hruada çok okudum gebelik testinden önce ovulasyon testinde gebeliğini öğrenen kişileri kaç gün vardı bata
emine717_ Fulya94 gebelik testi yaptın mı ya da yarın ilk idrarla erken test yap varsa çıkar inşallah 🌸
Irem198 Fulya94 benimde bat 20 ama benimde böyle çıktı yumurtlama bende 8inde gördüm 🥲 gebelik varımdır bilemiyorum
_nejla_ Fulya94 benim bu sekilde cikmisti hatta burda yazmistim pik olmasi lazim demislerdi ben suphelenip gebelik testi yaptim ve silik cikti bence sizde bir gebelik testi deneyin
_nejla_ Fulya94 hatta ben aksam yaptim gebelik testini ve kaset testti erken gebelik testi de degildi ve cok cok silik cikmisti insallah gebesinizdir ve sagliklidir bence bi sansinizi deneyin
_nejla_ Irem198 ayin 20 sine dogru ovulasyon yaptiginizda boyle koyu cikarsa gebelik olma ihtimali cok yuksek
byzanrzkn Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi rgl 1 kala öğlesine ovulasyon testi yapmıştım iki çizgide belli sekilde çıkmıştı Sonra gittim erken gebelik testi aldım onda da çıktık sonra kan verdim onu da çıkmıştı 🤣