Deletedmom_297 sym_yc o yüzden süreci kimseyle paylaşmamak gerekiyor beni çoğu kişi tedaviyle oldu sanıyor bu yüzden kün fe yekün rabbim ol demeden yaprak kımıldamaz yerimden bir tırnağı yaratamayız sen sadece kendine odaklan canım inşallah pozitif sonuç alırsın 😍
sym_yc Deletedmom_297 benim de maalesef herkes biliyor ama benim hastalığımı bi anlatsam roman olur ama bi pozitif alayım öyle yazıcam kimse o kadar umrumda değil ki herkesin bir derdi var sonuçta bu da benim nasibim ve herkes zevkle yaparken ben biraz para döktüm sadece büyütmeye gerek yok Allah dermansız dert vermesin🥰
S1104 Deletedmom_297 evet gerçekten çok zordu yaşayan bilir o süreci. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥹
MerveLeo Mutlubiriol Almanya’da aldım bu gebeliğimde canım. İlk gebeliğimde Türkiye’de trendyoldan almıştım ama inan hatırlamıyorum markasını.
Deletedmom_297 Mutlubiriol türkiyede iki tane var birisi goynoseed fertilite jel diğeride gökçen erdoğan sanırım bir doktorun jeli yani başka varsada ben bilmiyorum
Civciv54 Deletedmom_297 inşallah güzel olur. Eşime de bir takviye verdi doktor bakalım ama sigarayı azaltmıyor hem istiyor hem de çabalamıyor ben boşa çırpınıyor gibiyim herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Deletedmom_297 Civciv54 eşimde bende sıgara içmiyoruz canım o konuda çok şanslıydık hayır doktorlar eşime sadece sperm testi yapıp normal olduğu için bir şey vermediler ama ben erkeklere özel multivatamin alıp onu kullandırmıştım
Civciv54 Deletedmom_297 gerçekten sigara bela gibi bir şey hemen de bırakılabilen bir şey de değil belki de onun etkisi ama anlatamıyorum artık saldım bakalım o düzelirse tüp bebeğe başlayacağız umarım bir mucizede ben yaşarım
emine717_ Deletedmom_297 ağlayarak okudum gerçekten çok mutlu oldum senin adına bende imiş enedir bekliyorum birde benim eşim asker uzun uzun görevlere gidiyor çoğu zaman gününü bile denk getiremiyorum ama bu ay çok şükür yumurtlamayı yakaladık ve üç günü de değerlendirdik rabbim inşallah bana da ve isteyen herkese bu duyguyu tattirir 🐣🥺🥲
Deletedmom_297 emine717_ ayyy hadi inşallah bekletmeden gelir nazlı bebişiniz rabbbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️
Deletedmom_297 emine717_ yumurtlamanızın 7 günü ğrogesteron testi verebilirsiniz ben yumurtlama. Sağlıklı olmuş mu diye vermiştim 10 üstü hem sağlıklı hemde gebelik ihtimali var demek
Deletedmom_297 Civciv54 inşallah evet azalabiliyorsa azalsın ama sıgaradan bilmeyin bir çok kişi sıgara içiyor bebeğe engel olmuyor ❤️içinizi ferah tuturn
Civciv54 Deletedmom_297 o da doğru çiftler ikisi birden içiyor yine de çocukları oluyor bizim imtihanımız demek ki bu
Deletedmom_297 Mutlubiriol bende duyuyordum ama çok inandırıcı gelmiyordu denemekten ne gelir dedim ve denedim belki o nasip oldu ❤️
Deletedmom_297 Civciv54 canım aklıma bak ne geldi ben bir doktorun videosunu izlemiştim kadının bağırsakları kötüyse bebeği olmaz diyordu bende sürekli kabızlık vs yaşardım o ay probiyotikte kullandım etkisi olmuşmudur bileniyorum ama aklıma oda geldi şimdi