penbe_karisi ikiprensesannesi___ ilk haftlarda yin ebiraz iştahım vardı çok güzel yiyebiliyordum ama şimdi sıfır
Minnies penbe_karisi ay konudan çok bağımsız yavrum ama aynı zamandayız ve göbek deliğimin etrafında sürekli kas seğirmesi gibi bişeyler oluyor sende de oluyor mu acaba 🤔 birde göğüslerim çok indi endişelendim
penbe_karisi Minnies o değil de ben de böyle sanki hafif hafif dalgalanma hareketleri hissediyorum umarım bebek hareketidir sürekli sol tarafta hissediyorum arada sağ tarafta da oluyor ama genellikle sol taraf
Minnies penbe_karisi yok ya bildiğin göz seğirir ya öyle dalga falan değil tık tık atıyor sürekli sol taraf göbek deliğimin hemen yanı
visnelicheescake penbe_karisi başka randevu yoktu aşkım yakın hastane olarak hepsi konumuma uzak kalıyordu zaten eşimle arabayla gidecez o yüzden sıkıntı etmiyorum o olmasa gidemezdim🤣
visnelicheescake penbe_karisi amin aşkım inşallah zaten USG vs verirse yada cekmeme izin falan cinsiyet tahmini postu açarım 😁
winnie_the_pooh penbe_karisi 15+3 benimde. Aynen öyle oluyor. Genelde iştahsızım ama açlıktan midem ağrıyor diye yiyorum onda da azar azar yeyip hemen yine acıkıyorum