penbe_karisi İyi akşamlar kizlarr yemek yemek istiyorum ama hemen doyuyorum bir iki bişey yediğim an midem kabul etmiyor 1 saat sonra tekrar acıkıyorum çok çabuk doyuyorum sizde de böyle oluyor muu 15+2 yiz
ikiprensesannesi___ penbe_karisi ne güzel işte kız ben böyle yemeye devam edersem doğuma kadar pandaya dönerim😂
visnelicheescake penbe_karisi Ben de öyleydim ya bu bir haftadır tatildeydim böyle kendimi çok aç hissediyordum Bir iki lokma alınca böyle hemen tıkanıyorum
peroksizom penbe_karisi tam böyleyim sofraya oturuyorum kurduğuma değmiyor yarım tabak bile yiyemiyorum sonra biraz zaman geçiyor aç hissediyorum :(
visnelicheescake penbe_karisi bende sen gibiyim 67 kilo ile kaldım 63 e kadar düştüm 63-64 arası gidip geliyorum 🤣
Meral_63 penbe_karisi benim gibi ben 24 haftalık hamileyim zar zor kilo almaya başladım herkes beni yeni hamile sanıyor mide bulantısı kusma olmasa daha kilo alacaz 🙂↕️
ikiprensesannesi___ penbe_karisi ilk haftalarda normalmiş bende 20 haftalık oldum iki kilo aldım neyseki yediğim kadar kilo almıyorum yoks vay halime
visnelicheescake penbe_karisi he ya sorma cidden zerre iştahım yok yine iyiyim tatilde daha fenaydim iki lokma ile kalkıyorsun kızımda hiç böyle değildim homili gırtlaktım🤣
visnelicheescake penbe_karisi ben 61 ile girmiştim doğuma sonra düştüm yine Max 67 üstünü görmüyorum hiç ama bunda da veriyorum kilo🤦🏻♀️
penbe_karisi peroksizom bendeeee aynı öyleyim 🥲🥲birçok kişide oylyemis yaaa gerçekten doyasıya yemek yemeyi özledim
penbe_karisi staRmama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣yok ben hissediyorum hatta açıklıktan başım dönüyor midem bulanıyor bı iki lokma yiyorum lannnnnn ben ne ara doydum patlicak oluyorum ve ardından hemen uykhn geliyor
QueenBahar_ penbe_karisi ay Bende böyleyim sofrayı oturacağım zaman tamam diyorum çok yiyecem bakıyorum az bişey yiyorum 1 2 saat sonra tekrar açıkiyorum
penbe_karisi ikiprensesannesi___ ilk haftlarda yin ebiraz iştahım vardı çok güzel yiyebiliyordum ama şimdi sıfır