aselbalim Loveis hm.anladim canım teşekkür ederim şuan gidiyorum kadın doğuma randevuda bulamadım ama inşallah sıra veriyolardir şansımı deneyeyim dedim
hayirlisi06 Loveis merhaba acil cevabınıza ihtiyacım var Herhangi bir hastaneden yeşil alan açtırıp peritinoloji ye ordan mi mhrs den mi rwbdvu alacağım Yoksa etlik e gidip ordan hastsne den mi alacağım çok acil cevap verirseniz çok sevinirim
Loveis hayirlisi06 Canim söylediğin kadar detayli bilmiyorum. Ben sadece takipli olduğum hastane bilgilerini biliyorum. Normal muayene zamanı doktor beni yönlendirmişti tarih verilmişti. Kendi doktoruna sorarsan daha iyi cevap verebilir.
Selimhan dilek190 bilkentte poliklinikten sıra alıyorsunuz onlar yönlendiriyo ben 11 haftalıkken almıştım 3 dk ya baktı ya bakmadı göstermiyorda 3 dkda raporda yazan herşeyi nasıl gördü bilmiyorum o yüzden tavsiye etmiyorum gidip özelde yaptırdım en azından 2-3 saat herşeyine baktılar daha rahat ettim
dilek190 Selimhan ben oglumda devlete gittim bayagida iyiydi arkadaslar bilken özelin baktigini onlarda bakiyo
Selimhan dilek190 şans meselesi elbet iyisi de vardır ama malesef kötüsü de var giden bunu düşünüp gitmeli her iki ihtimalde olabilir bana bakan üç dk da baktı özelin baktığı gibi üç dk da nasıl bakabilir bilmiyorum raporda herşey normal diyor da üç dk da bunu nasıl anladı ben onu çözemedim