dilek190 Arkadaslar ne zaman gitmem gerek nasil olacak bilkent sehir hast. Nasil yaptiniz direk perinatolojiye vermiyolar
Deletedmom_297 dilek190 bilkent yada etlik hiç tavsiye etmiyorlar 10 dk bile bakmıyorlarmış yünede gitmek isteseniz ilk önce normal doktordan sıra almanız lazım onlar yönlendirir
Catperson dilek190 devlet hastanesinde bir defaya mahsus gidip alan açtırmanız gerekiyor perinatolog için. Sonra randevu kovalayacaksınız, haftalar aylar öncesinden bakmaya başlamak gerek, randevu zor bulunuyor.
Loveis dilek190 ben etlikte yaptırdım tavsiye etmeyenler kimler bilemedim 😂 baya yarım saat boyunca bakıldı ve hocasını çağırıp onaylatti. Çok memnun kaldım. Ama oraya muayene girişi yaptırman gerekli ki öyle baksınlar. Yada özelde takipliysen neden orada baktirmiyorsun.
aselbalim Loveis etlikte naisl randevu aldınız acaba bende kadın doğuma randevu bulamadım yarın için sabah erken gidip sıra Alicam insallah
hayirlisi06 Loveis merhaba acil cevabınıza ihtiyacım var Herhangi bir hastaneden yeşil alan açtırıp peritinoloji ye ordan mi mhrs den mi rwbdvu alacağım Yoksa etlik e gidip ordan hastsne den mi alacağım çok acil cevap verirseniz çok sevinirim
3boysmom dilek190 yani orası için bilmiyorum ama bende özel takipliyim 23-24e kadar devlet yapıyo galiba gidip kadın doğuma önce perinatoloji için kayıt açtırdım muayene olup. sonra perinatolojiden randevu aldım
aselbalim dilek190 ben Perşembe günü bilkente gittim daha 15+5 haftaligim ama orda önceden normal kadın doğuma gidip onların yönlendirmesi gerekiyo bende gittim daha 5 haftam olmasına rağmen ayrintiliya randevu bulamadım yarında etlige gidip bakacağım ben 4 sene önce kızıma orda girdim memnun kalmıştım ama şuan nasıl bilmiyorum dediğim gibi 5 hafta sonrasına randevu vermediler dolu diye
aselbalim dilek190 işte bende 15 haftaligim bana yok dedi bence sende zaman kaybetmeden bı dene sansini geç kaldıkça doluyo
3melekannesiyim dilek190 kaç haftalıksnz şehir hastanesinde genellikle sıra çok oluyor ve çok uzun bir tarihe veriliyor perinatolojiye genellikle riskli gebelikte olanları Dr alan açıp o şekilde randevu alınıyor ben 18 haftalikken 1 hafta önce gittim bursa şehir hastanesine Dr detaylı için randevu almak istiyorum dedim geç kalmssin dedi detaylı randevuyu Kasım aralığa verirler falan dedi o zaman da nerdeyse 30 haftalık falan olurum gebeliğim riskli olduğu için Dr perinatolojiye alan açtı o şekilde randevu aldım Dr sadece sorunlu görünen yere mi bakar yoksa detaylı mi bakar bilmiyorum randevu alırken MHRS de detaylı ultrason yapılmıyor diye açıklama yazıyordu
aselbalim Loveis hm.anladim canım teşekkür ederim şuan gidiyorum kadın doğuma randevuda bulamadım ama inşallah sıra veriyolardir şansımı deneyeyim dedim
Cat98 dilek190 daha önce muayene olduysanız Bilkentte bir doktora normal kadın doğumdali vezneye gidip detaylı ultrason tarihi alıcam derseniz onlar haftanıza göre veriyorlar diyebiliyorum. Ama özel hastanede aşırı pahalı diye şehir hastanesinde baktıracaksanız şöyle söyleyim ben zor sıra veriyorlar diye dr ali ipekte detaylıya girdim fiyat olarakta çok çok makuldü ve çok güzel baktı, normalde bilkentte takipliyim bu arada doğumu da bilkentte yapıcam hatta detaylıda ali ipek sol böbrekte genişleme görünce yine bilkente gidip sonucumu gösterdim beni perinatolojiye yönlendirdiler şimdi 2 haftada bi gidip kontrol oluyorum böbreği için, böbrek içim geldiğimi bildikleri halde bazen böbreğe bakmayı unutuyorlar ben sorunca ha dur ona bakcaktıl diyorlar ve monitörü bana çevirmiyorlar bebeğimi göremiyorum resmen o yüzden imkanın varsa ki özele gidiyormuşsun bence ali ipeğe şans ver ben ağustosun başında 4.500e baktırmıştım arayıp öğrenebilirsiniz
Embu dilek190 burada araştırma hastanesinde 14 haftalık gitmeme rağmen 28 haftama sıra vermişlerdi mecbur özele gitmiştim 24. Hafta da ne kadar erken gitseniz o kadar iyi olur
susaMom_ dilek190 Canım ben gittim detaylı ultrasona en başından beri bilkent takipliyim 10. Haftalarda gidip detaylı ultrason için randevu almam söylendi bende gidip almıştım uzun süre tutmuyor ama detaylı baktığına inanıyorum geçen yılda doğum yapmıştım o zaman özeldeydim daha uzun süre bakıyor evet yüzünü çevirmesini falan bekledik fotoğraf çekmek için ama gereksiz şeyler inan bana doğduğunda kaybettim kızımı hiç mi problemi görülmedi görüldü ama göz ardı edildi iyi annesi biraz parlaklık var bilmem ne dediler konuyu kapattılar en azından devlette ki doktor yüzüne neyse onu söylüyor şuan plasentam aşağı yerleşimliymiş 28. Haftaya kadar takipliyim dikkatle bakılacak şeylerden biri detaylı ultrasonda ki doktor söyledi bu bilgiyi