Cekonomiiisstt ElifUner benim 10. Gün değerim 9 du bana da kimyasal olma ihtimalin yüksek diyordu 12. Gün 34 oldu değerin çok güzel artmış sağlıklı gebelik büyük ihtimal dedi 🤷🏻♀️😂
Asill01 Cekonomiiisstt 2aşılama 2 tüp bebek sayısız kimyasal ve bir tüp bebek kürtajımdan sonra ovitrellede ilk denemeydi
sultanserkan66 https://imgyukle.com/i/CwPuW0 Kızlar dayamamayıp test yaptım bugun 12. Gun ama geme negatıf herhalde olmadı olsa cıkardı adete 3 gun var🥹
Cekonomiiisstt sultanserkan66 evet olsa muhakkak çıkması lazımdı adeti bekle bakalım olmazsa tekrar test yap 16-17. Günde pozitif gören var
sultanserkan66 Cekonomiiisstt belkı bı umut gec dollenmedır bnm dıger hamılelıgımdede adete kadar cıkmadı adet gunu yaptım o zaman cıkmıstı kanda beta 61.5 di oyle ogrenmıstım
Nur8893 Anon41 İnşallah sağlıklı gebeliktir sizinki 🤲🏼bu şekilde öğrenip sağlıklı gebelik elde eden çok kişi var
Anon41 İnşallah 🙏🏻 çok ümitlendirmek istemiyorum kendimi belki iğnenin etkisidir diye Rabbim isteğen herkese nasip etsinn 🥲