Cekonomiiisstt Asill01 genelde negatifte 0.001 felan oluyor adetini bekle bakalım inşallah yükselir 🙏
Asill01 Cekonomiiisstt iki kere incelenmiş alınan kan birincide 1.37 ikincide 1.47 çıkmış yükselme ihtimali var mı sence bilemedmki doktora sordm zor ihtimal dedi ama inşallah yükselir yoksa adetin 5.günü yine letu ve ovitrelle başlanacak
Kubra1634 Cekonomiiisstt Merhaba tedavinizde hangi ilaçları kullandınız ? Benimde 3 kimyasal geçmişim var da o yüzden soruyorum
ElifUner Cekonomiiisstt canım bende 4 eylülde ovitrelle vuruldum. bugün ilk beta değerim 18,76 çıktı. umarım katlanarak devam eder. seninki gayet iyi görünüyor şu an. 3 kat artmış :) darısı başıma …
Cekonomiiisstt ElifUner 11. Gün için gayet güzel umarım güzel artışların olur 🙏 dua edelim birbirimize yarın tekrar kan vericem artış takibi için 🫠
Cekonomiiisstt ElifUner benim 10. Gün değerim 9 du bana da kimyasal olma ihtimalin yüksek diyordu 12. Gün 34 oldu değerin çok güzel artmış sağlıklı gebelik büyük ihtimal dedi 🤷🏻♀️😂
Asill01 Cekonomiiisstt 2aşılama 2 tüp bebek sayısız kimyasal ve bir tüp bebek kürtajımdan sonra ovitrellede ilk denemeydi