Nazz344 Aynısı benımde oluyo özellikle geceleri adet agrısı gibi hafiften kasık ağrısı, ayıptır sölemesi sanli böle büyük lavabom varmıs gibi ama yok. Tuhaf bi agrı oluyo diyorum üşüttüm mü acaba 34 haftadayım bende
Serife5712 Nazz344 benim sadece ağrım oldu regl gibi geldim açıklık yok hala nst deyim bitince belli olacak sancı olup olmaması gitmediysen send evi git görün bence tuvaletin gelmesi gibi hissetmen garip onu bilmiyorum canım
Eyllullu Serife5712 ay naptin sancı çıktı mı, ben de bugün ağrısız ama nefesimi daraltan kasılmalar yaşıyorum surekli 32deyim, agri olmadigi icin gitmedim ama ben de gitsem mi diye düşünüyorum en az 20 kere yasadim bugün:(
Serife5712 Eyllullu nasıl bi kasılma peki ? Bend enişte bilemedim ne yapmam gerektiğini geldim bakalım açıklık yok bebek normal şimdi nst deyim bitince sonuç belli olacak bakalım Sende takip et kendimi ona göre gidersin belki
edabolukbasi3- Serife5712 canım benim şekerim var bebek önden gidiyo 38 haftalık çıkıyorum ama son adete göre 35 haftalığım yarın 3420 gram sancılarımda çıkıyor bakalım nolcak yarın
Serife5712 edabolukbasi3- açıklığın varmı peki Benimde 10 gün önde dedi ama şekerim yok benim o yüzden merak ettim aynı haftada olduğumuz için
Nazz344 Serife5712 bakalım cok sancı gibi olursa gidicem zaten bu hafta da kontrolüm var sorucam doktora. Umarım sizde iyisinizdir belli oldummu sonuc
Eyllullu Serife5712 böyle idrar kesemin orda toplanıyo, idrarım var sanıyorum hatta, sonra 1-2 dakikada geçiyo ama nefesimi kesiyo aynı zamanda sırt üstü yatmışım da akcigerlerime kan gitmemiş gibi, regl agrisina benzer bir kere oldu gerisi de ağrısız
edabolukbasi3- Serife5712 açıklığım yok ama sancım devam ettiği için sezaryene alcaklar birazdan ilki de sezaryen olduğu için dikişlerin yırtılır dediler
Serife5712 Catperson nst normal hiç sancı yok açıklık yok ama ağrım var serum taktılar ağrı için birde idrar aldılar Anlamadım neden ağrım var doktorda herşey düzgün dedi o da anlamadı sanırım
elfnrccn Serife5712 bennde de aynısı oldu tüm gece regl sancısı yaiafım sabah doktora gittim nat de sancı var dedi. İdrar aldı 36. haftadaydım. Bazen idarar yolu enf yapabilir böyle ağrı ve erken doğumu tetikler dedi. Sonuçlar temiz çıktı. Onun çncesinde ama eve yolladı artarsa hemen geliyorsun dedi çünkü yaşancı öı değil mi arada kaldı. Artmadı şükür. Ancak 37. Haftada aynısı bi daha oldu.
gzeminn Serife5712 gecen hafta banada oldu benmde sancim cikti nstde suan 35 +3 oldum yatis verdi bana hep yatiyorum . Bnm kasiklarim degil vajinamda baski gibi yurudukce yada otrdukca biisler oluyodu uzandgmda iyiyim o sekil di fitil vs verdi yarin konstrle gidicem bakalim nolcak
Pandapella Serife5712 bende de oluyor regl ağrısı gibi ağrı birkaç yerde okuduğum için rahim buyumesiyle ilgiliymis o yüzden çok ciddiye almamıştım hiç yarın 34. Hafta kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz 😶🌫️
Altin23 Serife5712 ben de şu an 37+1im 2 3 haftadır aynı ağrıları yaşıyorum ama düzensiz mesela bazen günde 3 kere oluyor bazen 1 bazen hiç. Regl ağrısı gibi ama ishal olmuşum da tuvalete gitmem gerekiyomuş gibi de yavaştan giriyor aniden yükseliyor bıçak saplanır gibi sonra yavaş yavaş kayboluyor ama nefesimi kesiyor. Nstde çıkmıyor. Bebeğim makat gelişki o yüzden sezaryen olacam yüksek ihtimalle sancının yalancısı buysa gerçeği nasıldır alalh bilir 🥺
Serife5712 edabolukbasi3- arası yakınsa birse doğumların sezeryanda sonra normal sakıncalı diyorlar 35 haftalık doğum olacak yani değil mi senin
zezeeyyy Serife5712 ben de 34+1 im ve yarım saattir regli sancısı gibi sancım oluyor daha önce hiç doğum sancısı çekmediğim için anlayamadım umarım öyle değildir 🥵
Serife5712 Nazz344 dün sonuçlarım güzel çıktı sancı çıkmadı açıklık yok Kendi doktorum dönüş yaptı son ayda bunlar olur çatı ağrısı olarak söylesi ılık duş al çömel su tut o bölgeye dedi eğil kalk dedi sukuat gibi pilates topunun üstünde otur dedi bana Ama sen yine de doktorun birşey demeden yapma bunları Nasıl oldun