[silindi] Civcivimnm 5+4 Tahmini 13 mayıs diyor. 2 kere kan verip artışa baktım sadece. Henüz doktora vs gitmedim. Daha önceden 1 düşük ve 1 kimyasal var. Korkuyorum açıkçası gitmeye. Nasip olur da bir sıkıntı yaşamazsam 26 sında gideceğim. Her şeyi toptan görüp duyaym. Gerisi de takdiri ilahi
[silindi] Civcivimnm benimde an itibariyle 5+4 oldu. 🥰14 Mayıs görünüyor takvime göre🌸🐣 Allahım sağlık versin inşallah hepimizin miniğine.
rabiisso Civcivimnm hooop yerimi alayım 6+0 ız 11 mayıs görünüyor fakat ilk doğumum sezeryan muhtemelen 1 mayıs gibi olur😍
nidoko Civcivimnm 6+2 olduk bugün henğz hiç doktora gitmedim cuma gününe randevu aldım inşallah güzel haberlerle dönerim 🙏
[silindi] Bende 6+0 doktora gittim ama kese gözükmedi malesef 2 hafta sonra tekrae gidicem umarım kalp atışlarınıda duyarım
Civcivimnm [silindi] olabiliyor öyle siz gönlünüzü ferah tutun olumsuz düşünmeyin, hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız miniğinizi de görürsünüz 😇🥰
aslihaneskin Civcivimnm 7+1 ile bende burdayım 🖐🏼 3. sezeryan doğumum olacak inşallah.🙂 bundan önce 9 haftalık bir bebek kaybım olmuştu. İnşallah bu bebiş benimle kalır 🤲🏼
simgenaskaleli Civcivimnm Merhaba biz bugün sabah gittik kesemizi zor da olsa gördük mini minicik 🌸🌸🐥 Tabii yolk kesesi embriyo kalp atışı göremedik daha haftaya pazartesi tekrar çağırdı inşallah onları da görürüz , kan tahlilleride istedi onları da verdim🙏
zahidersinela bingaling562 4+2 yiz takvime Gore mide bulantim ve sürekli qc olmam disinda bizde mayisss gibi yiz bakalim
_Uykusuzanne1 Civcivimnm offf mayısa kadar nasıl beklenir 😂😂😂 2. Gebeliğim ama ilkmiş gibi çok heyecanlıyım😂
mandyy_1 haftadan selamm :) tahmini doğum 18 mayıs diyor ama sezaryen olacağı için bence mayısın ilk haftası filan olur :)
kubray9 Ayyy 5+4 ben de geldiim🫶🏻başlık beni çok heyecanlandırdı kızlar herkes sağlıkla kavuşsun inşallah bebişlerine🥹
meryys Civcivimnm Adete göre 5+4 oldukk cuma 5+1de doktora gittim keseyi gördük sadece yolk vs görmedik keseye göre 5+4dedi. Cumaya kontrole çağırdı. Haziranda 12 haftalık kalp durmasi sebebi ile kürtaj oldum. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza 🌸