maco61 Civcivimnm 6+2 de mayıs başı gibi gözüyor. Kalp atışı için perşembe randevu aldım sağlıkla duyarım nasip olursa
karamel008 Civcivimnm Bugün test yaptım çift çizgi kan verdim 169 çıktı Hcg daha kadın doğumcuya gitmedim ama mayıs annesi olurum inşallah ben de🥰
[silindi] Civcivimnm 5+4 Tahmini 13 mayıs diyor. 2 kere kan verip artışa baktım sadece. Henüz doktora vs gitmedim. Daha önceden 1 düşük ve 1 kimyasal var. Korkuyorum açıkçası gitmeye. Nasip olur da bir sıkıntı yaşamazsam 26 sında gideceğim. Her şeyi toptan görüp duyaym. Gerisi de takdiri ilahi
bartulies sadece1selda ay aynıyız cuma günü görüş günü kalp atımını alamasakta bebeğimi görcem inşallah 💞
denniz123 maco61 yok cumartesi gittim keseyi gördük. Çok hafif atmaya başlamış ama cuma gel tekrar bakalım dedi doktor
cemresi Bizde 6+4 üz Geçen cuma kese ve bebeğimizi gördük gelicek cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuz 🥰
zulbur06 Merhaba benimde haftam 6+0 kese ve bebeği gördüm çok şükür kalp atışı için doktor 12 gün sonra gel dedi. 22 Eylül de gideceğim inşallah sorunsuz bir şekilde duyarım.
meliikke Haftam tahmini doğum 3 mayıs görünüyor rabbim hepimizin evladını sağlıkla hayırlisıyla kucağimıza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻🥹
gulsah0622 meliikke Selam 7. Haftadasınız yanlış anlamadıysam nasıl 3 Mayıs oluyor ki doğum tarihiniz ben de 9+5 teyim 22 Mayıs dedi doktor o yüzden sordum 🥰
zahidersinela bingaling562 4+2 yiz takvime Gore mide bulantim ve sürekli qc olmam disinda bizde mayisss gibi yiz bakalim
themodernmom Bizde 5+2 deyiz. Sezaryen olacağı için Nisanın son haftası kavuşacağız miniğimize inşallah
simgenaskaleli sadece1selda ayy maşallah darısı kalp atışına🌸 bende yarın gideceğim umarım görünür 5+0 karın ultrasonunda mı gördüler?
sadece1selda @simgenaskaleli amin inşallah canım darısı sana olsun hayırlısıyla, evet karından gördüler binbir dua ede ede gittim hatim indirdim resmen şükürler olsun rabbime 😅
simgenaskaleli sadece1selda çok teşekkür ederimmm inşallah bende aynı durumdayım☺️ sağlıkla gelsinler🌸🙏