bntn Merhaba ben de 11hafta 5günlüğüm pazartesi fetal dna için kan verdim heyecanla bekliyorum hem sağlığını hem cinsiyetini🌿🧿 tahmini 25 mayıs görünüyor ama sezeryan düşünürsem ne zamana denk gelir sizce bilen varsa
babyou Civcivimnm benim tahmini doğum haziran ama ilk çocuğum erken doğumdu bunda da risk var mayısa bende doğrurum sanırım 😄🥲 7+5
ozormans Kızlar bugün 14+1 olduk uyandığımdan beri kaşık ağrım var dayanılmayacak kadar değil bu normal mi
mabel_n ozormans ağrılarınız devam ediyor mu? Ben de 12+6 yım ve 2 gündür çok ağrım var. Doktor ağrı olursa progestan kullanmamı önerdi
[silindi] Cinsiyet öğrenenler kimler😍 biz fetal ile öğrendik cinsiyeti Oğlum oluyor 🦋 şuan 13+3teyiz.
sym_yc Civcivimnm yaa bu posta bayıldım bende 12 haftalık oldum mayıs ayını dört gözle bekliyorum 😍 alışveriş yapmak için hangi ayda başlasam siz hangi ay da alışverişe başlamayı düşünüyorsunuz
Civcivimnm sym_yc Ben 5,6 aydan önce düşünmüyorum alışveriş ama herkes kızıyor bunu duyunca😅 Çıplak kalmaz elbet ben şöyle bi 5. Aya en azından girmeden hiç o kargaşaya girmek istemiyorum 😇
maco61 akkoyun21 kız o eylülde atılmış mesaj şimdi ben 15 haftalık oldum😀😅 cinsiyeti öğrenecegiz haftaya inşallah
akkoyun21 maco61 😂😂😂 tarihe dikkat etmedim bu sebepten öyle anlaşıldı çoğu kişi öyle yazmış ben defa kendimden şüphe edecektim nerdeyse nasıl olur bu hesaplama diye 😂😂