ilaydagokerr Nihan94 ay gözünüz aydın bizimki hala yolda görünüyor yarın 1 hafta olacak tam kanı vereli. Cinsiyeti belli oldu mu🥹
Nihan94 goker26 Kalbini ferah tut yoksa günler geçmez. Kötüyü getirme aklına beklemenin tadını çıkar. İnşallah sonuçlar da temiz çıkar 🙏
miminas Fetal dna sonuçları geldi çok şükür her şey güzel. 6 Günde ulaştı bana şaşırdık vallahi. Ama yanlış negatif sonuçlar nadiren de olsa görüşebiliyormuş bunun için 12-18 haftalarda perinatologa gitmek sizce mantıklı mı?
ilaydagokerr Nihan94 merhaba bizimki daha önceki gün ulaşmıştı o yüzden beklemedik sonuç bir de saat farkı oluğundan bugün çıkmışsa bile elimize ulaşmadı. Pazartesiye kaldı maalesef
ilaydagokerr Nihan94 merhabalar az önce aldık biz de nipt sonuçlarını temiz çıktı çok şükür 🙏🏻 darısı bekleyen herkese inşallah ☺️
ilaydagokerr Nihan94 yarın küçük bi kutlama yapıp öğrenicez doktorumuz biliyor sadece☺️ onu da paylaşırım öğrendiğimde ☺️
melek_30 Merhaba kızlar 💓 doktora gitim ve normalde 11+6 haftalık olmama rağmen doktor hanım bana daha büyük 12+3 haftalık olduğumu söyledi sizce normal bir durum mu bu?
esrashnn01 melek_30 bebişlerin gelişim bazen ileriden gidebiliyor ya da erken döllenme olarak geçiyor normal canım sağlıkla kucağına alırsın umarım minişi🌸🥹