miminas maco61 10 gündür hiç akıntı yoktu renkli bu sabah yine kahverengi fındık büyüklüğünde leke vardı. Şimdi doktordayım bakalım.. canım sıkıldı
maco61 miminas ya ne bileyim. Bende fe geliyo progestan ilk bebeğimde bişey olmadı bunda yan etki yapıyo. Bide benimki 2 haftadır 7 haftalık😅 anlamadım güzel diyo sağlıklı diyo ama geçen hafta 7 drdi pazartesi yine 7 dedi
ozasaf Handefe Handefe merhaba 6.6 diye gittim doktorum 6.1 dedi kalp atışını karnından duymadı altdan duyduk normal mi ya çok korkuyorum birde ultrasyon da kalp atış hızı 25 kafama takıldı
Bisaderuya ozasaf merhaba bende 6+5 de gittim karından duydum ama ölçüm 6+1 çıktı doktor en doğru ölçümü 8-9.haftalarda yaparız böyle ufak farklar olabilir dedi
ozasaf ozasaf merhaba bende aynı şekil oldu korkmuştum altdan bakınca duyuldu bizimde 25 di kafama çok takilmusti ama korkmayın insallh bı sıkıntı olmaz şuan 9 haftaligiz
ozasaf simgenaskaleli merhaba 6 haftalık bebegim kalp atış hızı 25 yazıyor utrasyon resminde bu durum endişelendirdi beni yeni oluştuğu icinmidir sizce
simgenaskaleli Civcivimnm Ayyy maşallahh yaaa sağlıkla büyüsün minişşş😍😍🌸🥰 Biz de 6+5te geçen hafta kalp atışlarını gördük ekrandan çokkk minikti duyulmuyordu bile yarın tekrar kontrolümüz var inşallah gürül gürül duyarız bu sefer 🥰🥰🌸🌸🌸
ozasaf simgenaskaleli ultrasyon resminde kalp atış hızı kaç yazıyor bendede çok az duyduldu yeni olustugu için mi acaba FR yazan yerde ne yazıyor acaba ultrasyn resminiz varsa bakma şansınız varmı randevuma 15 gün var ve merak ediyorum
ozlemismom Bizimde bugün tam 7 haftamız bitti. Dün kontrolüm vardı. Üstten duyamadık alttan duyabiliriz ama gerek yok haftaya gel kesin duyarız dedi
ozlemismom Fulya94 kaç mm bilmiyorum ama doktor hafif oynatınca kese içinde gri bişeyler görünüyor muhtemelen kesenin burasında konumlanmış dedi. Ben ama maalesef anlayamadım yani o gri farklılığını seçemedim