meryys betusss343 Ay içim rahatladı benimde haber verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏🩷 inşallah sağlıkla kucağımiza alırız ya🙏
esrashnn01 shadewick bende aynı dertten muzdaribim ya midem bir tuhaf hiç enerjim yok bir an önce ilk trimester bitsin diye dua ediyorum
zehrazeynep bugün doktora gittim keseyi gördük haftaya kontrole gel dedi gelişimini takip edelim dedi 5 haftalığım ultrasonda 5+2 çıktı
betusss343 meryys neeyyy inanamıyorum şaka mıı 😂😂😂😂 ay çok sevindim çok şaşırdım. Sağlıkla gelsin minişler ya.
betusss343 meryys çok çook güzel bir haber. Gerçekten çok mutluluk verici annesi. Artık 2 kat dikkat edeceksin. Allah gidenin yerine tüm üzüntülerine karşılık mükafat verdi sana ❤️
meryys betusss343 Gerçekten öyle oldu haziranda giden kızımın yerine şimdi 2 tane verdi 🥹🥹 iyice duygusallastim ya 😂 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin 🥹🥰
esrashnn01 meryys rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok dikkat et ikiz gebelik biraz daha yorucudur 🙏🏻🌸
meryys esrashnn01 Aminnn Allah razı olsun. Evet öyleymiş Allah isim felan yorucu değil de 🥹 ev işlerinde de artık eşim 🥰