Denizreyyan RuzgarAlininAnnesi tam da dediğin gibi valla canım ☺️ Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😍
Denizreyyan Mervema gelsinler bian önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum gün geçtikçe ☺️☺️ Seninkinin cinsiyeti ne canım
Hayta Şafak 44 sanırım nisan annelerinin çoğu erkek benimde 2. Oğlum olacak inşallah. Yalancı kasılmalar başladı kıyafetler yıkandı ama çantam hala hazır değil Allah hepimize güzelce kucağımıza almayı Nasib etsin ınsallah
FirdevsHarun NesrinGOk sizin kizin ismi ne olacak belli mi rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🙏🙏
Hanife_ RuzgarAlininAnnesi RuzgarAlininAnnesi son 31 günümüz 1 nisanda doğum😊erkek olcak şimdiden doğum korkusu heycanı sardı
RuzgarAlininAnnesi Hanife_ Allah yardımcın olsun canım sana hayırlı doğumlar diliyorum Bebişinde sağlıkla gelsin inşallah 🥰
emineeeeee Bizimde kızımla kavuşmamıza 57 gün kaldı Allahım bu kavuşmayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🥰 ben yavaş yavaş eşyalarını yıkamaya başladım ütüleyip kaldırıcam son anlarda uğraşmamak için ilk heyecanım miniğim en güzel bekleyişmiş ve en zor 🤦🏻♀️
Fadiiiik RuzgarAlininAnnesi şafak 62 🥰 inşallah bi prensim olcak 🤲🏾🥰 hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah