Mervenin Crnarz hiç bir şikayetim yoktu çok güzel bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyordum hep hareket halindeydim yürüyüşümü yapardm sağlıklı beslenirdim. Sıradan kontrolümde dr um fark etti bebek çok aşada vajinal ultrason yapmak istiyorm dedi tamam dedim bir baktı baktığıyla rengi attı kadının sen nasıl dayandın buladr açılmaya dedi ve anında yatışımı verdi 28+3 tüm o gece iğrenç bir gece geçirdim ilaçlarla dualarla 32 olduk çok şükür geldik Allahın şznşyle 36 37 leride görcez ibşallah🙏🏼🙏🏼💗
Nurim2 RuzgarAlininAnnesi Şafak 58 ama benim 2 ci sezaryen olacağım için Nisa’n 10 veya 15 alırım dedi
RuzgarAlininAnnesi Nurim2 Allahım sağlıkla versin kucağına ömrü uzun bahtı güzel olsun canım evlatlarının 💙
Gyed RuzgarAlininAnnesi kilolarınız nasıl ben haftaya gidecem merak ediyom nasıl güzel kızım çok özlüyorum onu 💕💕
tugbamehmetbaki RuzgarAlininAnnesi Şaka maka derken bir şey kalmadı benim en Nissan ama biz erken bekliyoruz biraz Hatta ben temizlikleri başlattım bile gecesi var gündüzü var bu işin
RuzgarAlininAnnesi tugbamehmetbaki haklısın kuzum herşeye hazırlıklı olmak lazım , rabbim sağlıkla versin kucağına
ftmknd RuzgarAlininAnnesi safak 41🥳 cinsiyetimiizz erkekk 👶🏻 Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaya nasip etsiiin🤲🏼🌿
RuzgarAlininAnnesi ftmknd hayırlı dualar için teşekkürler canım , Allahım hepimizin kucağına sağlıkla versin , ömürleri uzun bahtları güzel olsun , rabbim sana da bi avazda Doğum nasip etsin 🥰💙
hknbsrsura Kubrakose amin insaAllah cumlemizin evladina evlatlarimizi bize bizide evlatlarimiza bağışlasın Rabbim😊