Eylul0212 ezgms1 ya aynen şu An 13 haftanın içindeyim gerçekten bazen böyle bişey oynuyor gibi hissediyorum bebeğim mi bu ❤❤❤❤
Eylul0212 ezgms1 karnimda hissediyorum ben 😂😂 biraz karnım çıktı zaten orda bazen böyle bişey gidip geliyor gibi hissediyorum 😍 normal mi 😍
filizgol Ben bağırsak hareketi ile karıştıranları çok anlayamıyorum ben de sadece ishal gibi rahatsızlığım olduğu zaman belirgin bağırsak hareketi oluyor o yüzden 17. Haftada bebeğimin hareketlerini hemen hissettim çünkü bi rahatsızlık söz konusu değildi bebektir bu dedim 🤷♀️
ezgms1 Eylul0212 nerden baksan 10 cm bi bebek daha önce hissetmediğini hareket eden bi canlı var içinde hissetmek normal bence doktorum bana çok şanslısın erken hissettin dedi 😊
tazeanneck Pelnm evet canım muhtemelen bebişin 😊😊 bende 17. Haftamda hissetmeye başlamıştım aynı dediğin yerde dediğin şekildeydi 😊maşallah
HuzurMelike 18 +5 haftalık hamileyim ama bende pıt pıt seklinde degıl de boyle anı kramp gıbı bısey oluyor birden bir batma ve hemen gecıyor bebegım degıl mı acaba 🤔