anneoluyorummm103 Aaayseeert hafif hafif midem bulanır gibi oluyordu ama hiç hamileliğe bağlamamıştım birde aşırı duygusallık bir anda ağlamaya başlıyordum hüngür hüngür
Mrv_mom Aaayseeert yapmadın demi hala merak ettim , bugün moralim bozuk lekelenmem var güzel haber ver hadi
ghostty Aaayseeert amin canım teşekkür ederim. Şuan hiçbir şey hissetmiyorum sanki yaşadığım süreç rüyaymış gibi. İğne süreci çok sıkıcı🥲
hildanur ghostty merak etme düşünki biri tutmazsa diğeri tutar diye um hep çok ayetel kürsü oku Yasin oku ve Allaha yalvararak ağlayarak canın acıdığını göstererek dua et bak olacak umudun hep olsun
Aaayseeert hildanur benim de 2. Transferim ilk transferim tutmuştu fakat 10. Hafta da kalbi durdu . Şimdi de çok tedirginim hiç tutunmazsa diye . Belirtiniz var mıydı
hildanur Aaayseeert aslında adete yakın olduğu için adet sancıları ile aynı belirtiler vardı kanama lekem hiç yoktu fazla hareket etmedim zaten sizinde ilki tutmuşsa tutma ihtimali çok yüksek
ghostty Aaayseeert bazen bende de oluyor düşünmemeye çalışıyorum. Kaliteli embriyo olması dışında kadının rahmi, değerleri vs her şey o kadar birbiriyle ilişkili ki. Mucize yaratıyoruz resmen..
Aaayseeert ghostty evet embriyo dışında diğer kalan şeyler de çok önemli . Onlar iyi olmadıktan sonra bebeğin tutunma oranı da düşüyor maalesef ki . Bazen kesin oldu diyorum bazen yoktur diyorum çok mutsuzum gerçekten
Aaayseeert hildanur ay inşallah ya bir de genetikli embriyo transfer oldum tek umudum o şuan da . Ama genetikli olup tutmayan da var sanki olmamış gibi falan hissediyorum
ghostty Aaayseeert inşallah emeklerinin karşılığını alırsın sen de canım. Hormonlar tavan zaten, insan her türlü şeyi düşünüyor ister istemez.
hildanur Aaayseeert ilkinde yaşadığın durumdan dolayı için rahat olsun genetik testi şansını daha yükseltir ama piskolojikmen insan öyle oluyor inşallah 2 gün sonra güzel haberi alacaksın❤️
Mrv_mom Aaayseeert vardı konuşmuştuk sizinle geçen kullanıcı adım değişti hatırlıyamadınız galiba, kasık ve bacak ağrısı vardı bende transferin ilk gününden itibaren
zeyyy_ @Aaayseeert yaaa olumsuz düşünme güzel haber gelecek inşallah aşkım sakın kendini ümitsizliğe itmeee 🙏🏻🤍