mehmetsaki Mavi37 amin amin amin dualarınız için çok teşekkür ederim 😘💕hayırlı olsun bu arada inşallah bizde bu doğum anını en güzel ve hayırlı şekilde anlatmak nasip olur 🥲🥲🤲🤲🤲
Heleniko Miller yürüyüş bu sonda yaptım doğuma 3 hafta kala fln artık aksak yürüyüş ve pilateste etkili oldu ben bikini bolgemi jiletle aldım öyle doğuma gittim
Heleniko tugba6333 inşallah zaten herşey bir anda olup bitiyor umarım sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız evet zor ama inaninki bebeği kucağınıza aldığınız an o zorluklar hepsi geride kalıyor yürüyüş yap bol bol
Miller Heleniko tesekkur ederim icim rahatladi kisaltma ve tiras makinesiyle cok cabuk ciktigi icin acaba dikişlerde zorluk oluyor mu diye merak etmistim🥰
Mavi37 gzeem1 hayır gercekten hıcbırsey yapmadım ne egzersız ne pilates topu ne baska bısey sıkıntılı bır gebelık surecım oldu cunku ve ıcımden yapmakta gelmıyordu
Mavi37 Mizgin2020 herkese dua ettım nerde gebe varsa allahım hepsıne kolaylıkla dogum nasıp et saglıkla kucaklarına bebeklerını almayı nasıp et dıye🤲🏻 nasıp olsun ınsallah 💕🤲🏻
Mavi37 tugba6333 inanın hiçbirşey yapmadım mzel olarak. Bence dogum tamamen gercekten fizyolojık birşey . Korkmayın , vücudumuz gercekten bunun ıcın yaratılmıs ❤️🌸
Mavi37 Mom_1217 benım bıraz sıkıntılı bır gebelık surecım oldu o yuzden gercekten ekstra hıcbısey yapmadım ekstra olarak hıcbısey yıyıp ıcmedım hanı ozellıkle dogum ıcın yedıgım yaptıgım bısey olmadı.