26 haftalık hamileyim. Benimde eşim ile arada kan uyuşmazlığı var 28. Haftada iğne yapacağını söyledi doktorum.
Kizlar bakin devlet hastanesinde bu igne ucretsiz olarak yapiliyor bilginiz olsun. Burda 300 400 tl ler odedim laflari dönüyor haklarinizi iyi öğrenin
    Usakli64 devlette yok canim Ankara’da yasiyorum kanama oldu gecen hafta doktor recete ile yaziyor gidip eczacilar odasindan aliyorsun eczanelerde satilmiyor sigortan varsa yada eşinden yararlaniyorsaniz 55 tl ilac ordan alip 3 gün içersinde vuruluyorsun ilaci buz kalibiyla veriyorlar aciller sağlık ocaklari vuruyor iğneyi
      Ezgib bu iş sehire gore degisiyor mu ki ya😒 ben 9. Haftada devlette acilde vuruldum kanama nedeniyle bir de 28. Haftada vurdular yine devlette yatis verildi igneyi getirip vurdular 5 dakka sonra eve gittim.
        Meliz eşim ve ben kan uyuşmazlığımız var 28.haftamda iğnemi vuruldum her 3 ayda birde indirekt coombs yapıldı kan alınıp bakıyor.. suanda 34+1 haftalığızz Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsiiin🌿🙏🏼
        Usakli64 bilmiyorum ki ben ankara ve Kırıkkale de bu şekilde duydum hatta Ankara’da birebir yasadim devlet hastanesindeki doktor recete ile yazmıştı bana ama anlaşılan sehre göre degisyor kizlar en doğru bilgiyi doktorunuz verir
        Kalçadan mi yapilio bizde de kan uyuşmazlığı var
          Meliz bizimde ayni durum vardi 28. Haftada kalcamdan igne vuruldum canim 😊