Ipek321 dedimolabilirrr evet evet bastırıyor 🥰 yoksa suan kalkıp saksı içinde toprak yemek istemedim iyi geldi sakız çiğnemek 😅😅
sidibal dedimolabilirrr ay ben yiyemediklerini istiyorum cola sakatat falan sjsjsjs gayet normalmişim kızlar bunlar ne Allah yardımcınız olsun 😅
GirlandBoy_Mom dedimolabilirrr amin canım evet çok zor oluyor bi süreeden sonra takıntı haline gelmesi zorluyor insanı
dedimolabilirrr vanilya_kokusu_ sigara kullanıyor muydunuz önceden en tiksindiğim şey suan sigara kokusu 😂
Trkzpptya dedimolabilirrr ayy beyaz cif, cifin yeşil spreyi birde 38 haftalık oldum hala tezgahı köpürtürken ağzım sulanıyor
dedimolabilirrr Trkzpptya offf evet cife de bayılıyorum canım çekiyor benimde resmen bu nasıl birşeydir 😂
Rusapolat dedimolabilirrr ahshahshahs her şeye kullanıyorum temizlikte azıcık dilimi değdirsem ölmem bence ya 😂
dedimolabilirrr Rusapolat amannn sakınnn ölmezsin ama süründürebilir tövbe yarabbim hahaha ne gerek var doğumdan sonra daha yakından içine çek yeterli olur inşallah😂
dedimolabilirrr Rusapolat ahahahah Allah korusun çocuk esmer poposu çamaşır suyuna batırılmış veya olabilir hahahahs