Rusapolat dedimolabilirrr çamaşır suyu…. Kana kana içsem kendime mi gelirim Allah’a mı giderim orasını bilemiyorum ahshahahahaha.
dedimolabilirrr Rusapolat ayy inanamıyorum hahahahsh sen benim üst levelimsin bulaşık sabunu öldürmez de çamaşır suyu kesin çözüm olur aman sakın deneme 😂😂
aybalasmom dedimolabilirrr ahahah köpük biraz tehlike ya kajksjdjd. Temiz bi yer bulursam inşallah kesinlikle yicem kum
Asli0808 Yaa ben ilk gebeligim de hiç asermedim kızlar şimdi yine hamileyim yok ya hatta istahim bile azaldı ya
dedimolabilirrr Asli0808 çok normalsin bende hiç yemek vs aşermedim iki hamileliğimde de iştahsızlık başlarda oluyor 4. Aydan sonra baya açılıyor benim
dedimolabilirrr Ipek321 ayy iyi maşallahhh demekki ne cinsiyet farklı olunca değişiyor ne de bir dahaki hamilelikte yaşamıyorsun diyemiyoruz 🙈 ama geçiyor olmasına sevindim zaten düzen takıntım vardı benimde birde köpük eklenince ruh hastası gibi oldum 😅
Ipek321 dedimolabilirrr Valla öyle cinsiyet fark etmeksizin yaşadım yaşıyorum ayni durumu 🫣 İyiki geçiyor yoksa toprak yemek durmadan ne bilehim bir yerden sonra benim icin kötü olabilirdi 😅😅 Ayy temizlik güzel güzel de işte fazlasi dediğiniz gibi deli ediyor insanı 🤭
dedimolabilirrr GirlandBoy_Mom Allah yardımcın olsun Bacım çocuklu evde temizlik takıntısının olması kadar berbat bir durum yok hahahdk
GirlandBoy_Mom dedimolabilirrr amin canım evet çok zor oluyor bi süreeden sonra takıntı haline gelmesi zorluyor insanı
demirrleydi_ dedimolabilirrr bu hamileliğimde bişey yok ama ilk hamileliğimde sürekli gidip gelip toz deterjan kokluyodum kokusu o kadar harikaydıki o zaman 😂
Rusapolat dedimolabilirrr ahshahshahs her şeye kullanıyorum temizlikte azıcık dilimi değdirsem ölmem bence ya 😂
dedimolabilirrr tkrk bir de benzinnn bunlara ek onu da çok severim bende ama yemek isteyecek kadar değilsin değil mi sadece kokusu hoşuna gidiyorsa o olmuyor hahshsh
dedimolabilirrr Ipek321 hahahah evet ya toprak çok lezzetli bir seçenek değil 😂 Allahım yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin böyle analarının olması da ayrı bir şans herkese denk gelmez hahaha
Ipek321 dedimolabilirrr Evet lezzetli değil ama şuan bana öyle güzel geliyor ki yememek için sakız çiğniyorum şuan 😅😅 Amin canım benim inşallah sağlıkla zamanında kavuşuruz bebeklerimiize 🥰
dedimolabilirrr mrvt94 😳😳 ayyy bu da çok ilginç en ilginci hatta nedeeennn kılçık tövbe yarabbim aman iyi ki hamsiymiş onu zaten yutuyoz hep ahhahs
dedimolabilirrr Ipek321 sakız seni de bastırıyor mu? Bende aynı sabunu yememek için sakız çiğniyorum sürekli çok iyi geliyor 🙈😂
Ipek321 dedimolabilirrr evet evet bastırıyor 🥰 yoksa suan kalkıp saksı içinde toprak yemek istemedim iyi geldi sakız çiğnemek 😅😅