anneolmakisteyenben77 qunes1 evet bende çok seviniyorum Allah’ım devamini nasıl etsin inşallah sağlıklı olsun bu sefer 🙏🏻
emine717_ anneolmakisteyenben77 benim eşimin kuzeni annesiyle birlikte hamile kaldı ama kadın çok gençti 41 ya da 42 olması lazım torunuyla kendi çocuğu arasında 4 ay vardı kendi çocuğu 4 ay büyük oldu yani 😂rabbim verdi mı veriyor 😂🐣
anneolmakisteyenben77 emine717_ 😁 evet gerçekten torunu da erken olmuş baya ondan galiba böyle oldu 😁😁 benim annem mesela şu an 52 yaşında o bile daha kendini anneanne olacak gibi hissedemiyor 🤭
atesvesu anneolmakisteyenben77 birde diyor ki ben bebek kokusunu çok seviyorum baglatmasaydin bir tane daha dogururdun dedim bende 🤣🤣🤣
ysmnyzr anneolmakisteyenben77 evet abim ve büyük ablam teyzemden büyük,küçük ablamla teyzemde yaşıt hatta teyzemin küçüğü dayımda var 😂😂
anneolmakisteyenben77 Baklavaseverim ayy o da kötü ya anne torununa bakacak enerjisi olmayacak zaten kendi çocuğu da olacak falan 😅
Esma006 anneolmakisteyenben77 bende halamla aynı anda kaldım Kasım’da bir ayliktim halamda Aralık ayında bir aylıktı 44 yaşında oda tesadüf kalmış 🥴