031965 Yanlış hatırlamıyorsam sadece günlük aldığımızkaloriye 300 kalori eklememiz yeterli onu da cevizle sütle muzla filan ekleyebiliriz. Çok yemek bebişe yaramıyor her zaman yediğimiz şeyler önemli
mercimek1994 nilo81 yok böyle bir şey ya Hiç durumu olmayan insanlar ölüyor onlar nasıl kilolu doğuruyor biraz genlerden kaynaklı bnce
Buse1907 nilo81 Var canım. Çok yeyince değil, sağlıklı ve çocuğa kilo aldıran besinler tüketince kilo alıyor çocuk. Ben son 2 aydır, çok az ve düzensiz beslenmeme rağmen 2 kilo aldım ama 2 kiloda bebeğime gitmiş.
Gulay123 nilo81 ben 36 ya haftaya giriyorum 17 kilo aldım ama evladım zayıf doktor 2800 filan doğar dedi 😬 yemekle ilgisi yok bence yapısal
Pars nilo81 cok yemekle hiç alakası yok diye biliyorum.. Bizim bebeğimiz ilerde gidiyor bi kaç gün 37 haftalığız ben 12 kilo aldım çok değil ideal yani.. sağlıklıda beslendim önemli olan bebeğe faydalı ona yaricak seyler yemek.. ama tabi yapısal olarakta bazı anneler cok kilo alabiliyor cok yemekle alakasız bir şekilde.. 36+6 3300gr dı bebeğim 3500 üstü doğucak dedi tahmini doktorum..