YudummBall nilo81 bunu bende cok merak ediyorum ilk hamileliğim cocuk almazsa bütün kilolar bana yararsa diye korkuyorum 30 kilo alıp 2.500 kg cocuk doguran varmıs sasırdım 🤔
Vera nilo81 Ablam 9 kilo alarak Doğuma girdi bebek 3600 doğdu. 40 ı çıktıktan sonra ayni kilosuna düşmüştü bile. Bende 34 haftamdayım 6 kilo aldım bebeğin gelişimi çok iyi şükür. Fazla kilo almak Doğumu da zorlaştırıyor size de bebeğe de bi faydası yok. Gelişimi iyiyise sorun değil kilo canım
Zeynpatak nilo81 saglikli seyler yedigin surece kilo alir bebek . Onun disinda yediklerin kilo olarak sana geri doner maalesef .
Vera Dezehs gebelikten önce nasıl yiyorsam ayni yiyorum annemin ve kayınvalidemin iki kişilik ye demelerine bakmadan. Bir de beyaz ekmek değil de tam buğday ekmek yemeye alıstım. Abur cubur da çok canım çekmedikçe yemedim
FindiksMom Çok yemekle alakası yok bebeğin kilosunun.. sebze et balık kuruyemiş peynir yoğurt süt yersen sağlıklı şekillerde yersen sen fazla almazsın bebek alır kaliteli yemek lazım fazla yemek değil
Sofita nilo81 bence kiloyla ilgisi yok hatta doktorlar cok anne kilosu istemiyor. Dogru duzgun bir sey yiyemeyip 4 kilo cocuk doguran duydum ben de
Yalinn8 nilo81 neredeyse butun dr lar 2 kisilik yeme mevzusunum sacmalik oldugunu soylerler, onemli olan dogru beslenmek ve bebege faydali olabilecek seyler yemek, cok yemek sadece anneyi şişiriyor
MinnakAnnee Kizlar yemenin yaninda bol bol su icerseniz eger kilonuzu dengeleyebilirsiniz ayni zamanda daha az kabizlik yasarsiniz 😊 bende 23 haftalik gebeyim 5 kilo aldım ve asiri zayif biri olarak halimden cok memnunum 😋
MelekArkan 35+3 haftalığız 5 kilo aldım bebeğimde 3 kiloya yaklaşmış 😀 Yani bu durumlar olabiliyormuş