0Berfin0 Yaswinn yok ya sütyen aldıysan atlete gerek yok bence. Hangi mağaza acaba bende bi bakayım canım
Minikcivciviimm Yaswinn daha kullanmadım ama begendim evet sert yenidogana baya uygun zaten iki yuzu var bir tarafı 3 yasa kadar 3 yaşından sonra diger tarafini kullaniyormussunuz baya memnundu herkes aldım beğendim ben
Cihanella Ben de bir çok kişiden görerek yataş twiny aldım. Henüz bebiş doğmadı umarım huzurla uyur hepsi 🌟🧿
tahamommy Yaswinn kraft ve yataş arasında kalmıştım, kraft aldım fiyat performans açısından değerlendirdim
tahamommy Yaswinn valla bacım modeli var mı bilmiyorum ama 70×110 olanı aldım 1 tane vardı diye hatırlıyorum trendyoldan yazdım çıktı öyle
tahamommy Yaswinn yüksekliği 8 cm canım, sertliği de orta yazıyor ama sert yani bana göre zaten bebekler için sert olması gerekiyormuş başka yatakla hiç kıyaslamadım o yüzden fark var mı bilemicem
imcakir Yaswinn e bebeğin kendi yatağı Zaten sert ve sünger olması gerekiyor belli bir yaşa kadar Özellikli bir yatağa gerek yok