Aygunirmm Yaswinn ben hepsiburadadan buddy yatak aldık. İstediğin her ölçü mevcut. 10cm yükseklik aldım tam oldu sertliği vs de çok iyi bence
Yaswinn 0Berfin0 benim de aralık görünüyo ama henüz doktor tarih vermedi bakalım aynen kış doğumu olucak kalın bi şeyler almak lazım
0Berfin0 Yaswinn ay yok düğmeli alt üst takım öbürleri çok gereksiz pahalı hiç öyle şeylere hevesim yok canım
Nazo77 Yaswinn eşim tutturdu tanıdık bir mobilyacıdan daha pahalıya bebek yatağı aldık ama bana kalsa twins alacaktım
Yaswinn 0Berfin0 benim de aynen hepsini düğmeli takım düşünüyorum. Terlik olarak da bi ince bi kalın bi şeyler alıcam herhalde yav
0Berfin0 Yaswinn emzirme sütyeni aldın mı kimi al kimi alma diyor karar veremedim bana göre kullanışlıymış gibi geliyor
Yaswinn 0Berfin0 aldım trendyoldan bi markadan 3’lü satılıyodu yumuşak beğendim bakalım kullanışlı olacak mıı. Atlet de öneriyo çoğu kadın ama bilemedim ondan da almalı mıyız ki
0Berfin0 Yaswinn yok ya sütyen aldıysan atlete gerek yok bence. Hangi mağaza acaba bende bi bakayım canım
Yaswinn Minikcivciviimm epey önerildi bu evet. Yüksekliği yeterli mi acaba 9 cm diyor. Bir de orta sert mi yatak
Minikcivciviimm Yaswinn daha kullanmadım ama begendim evet sert yenidogana baya uygun zaten iki yuzu var bir tarafı 3 yasa kadar 3 yaşından sonra diger tarafini kullaniyormussunuz baya memnundu herkes aldım beğendim ben