Normalde ayın 15 ine tarih almıştık fakat benim oğluşum biraz erken davrandı ve perşembe günü gelmek istedi.perşembe sabah akıntı sandım sarı katı bişey gelmişti tuvalete girince meğerse nişanmış.O günün gecesine sancım başladı ilk başta normal sancı sandım geçer diye beklerken 5 dakikada bir aynı yere aynı dakikada sancılar giriyordu.o gün ne tesadüf akşam üstü yemek yemiştim ve daha da bişey yememiştim.gece 1 gibi başlayan ağrım 5.30 da canıma tak dedirtti😅hastaneye gittik.nöbetçi doktor açıklığıma baktı ve 4 cm dedi yatış verdi.1 saat içinde nst çekildi yatış belgeleri imzalandı derken sabah 7:45 gibi ameliyathaneye alındım ve 7.59 da bebişimi gördüm🥹İlk kez ameliyat olmuştum bedenim biraz zor toparladı 1 gün fazladan kaldık hastanede kan takviyesi almak zorunda kaldım çünkü yürüyüş yapamıyordum baş dönmesi mide bulantısı yaşıyordum ve bayılıyordum.Kan takviyesi iyi geldi çok şükür.7 saat önce de taburcu olduk☺️hep görüyordum okuyordum doğum hikayelerini yazmak bana da nasip oldu.Sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim