Yavuzzynpmhra Kikiriki ben zaten kendi yaşadığımdan o kadar etkilendimki benim için doğum demek o işlem demek resmen😮💨😮💨 kapıya biri bursa bacaklarım titrerdi yine yapıcaklar diye..🥺🥺 ikiz gebelik diye çok yapmışlardı heralde bana bilmiyorum :(
Annesii66 Yavuzzynpmhra sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı işlemi 4-5 kere yapmışlardı artık korkudan uyuyamaz olmuştum gelme diye yalvardım hemşireye aradan 5 yıl geçti ikinciye hamileyim 23 haftalık hiç bişey korkutmuyor beni Allah biliyor ya sadece o karnıma basacaklar korkusu…. Son ayda doktora sormayı düşünüyorum bu işlemi yapmadıklarını bilmem lazım yoksa asla stres yapmadan duramam
Yavuzzynpmhra yildizkaradag torbanın inanın bir acısı yok verdiği. Hepimizinki sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah❤️
bebektwo Yavuzzynpmhra bana hıc yapmadılar doktor korse gıymemı de önermedı kanaman uzun sutebılır dedı. Bazı doktorlar bastırmayı yapıyor belkı kişinin o anki durumuna göre bazı doktorlarda yapmıyor
Yazmelegi_ Yavuzzynpmhra genel anestezi olmuştum ilkinde ameliyathanede bastırmış doktorum sonrasında basma işlemi olmadi. Bunda da ne olur bilmiyorum
nlnrmk 2024 nisanda şehir hastanesinde sezeryan olmuştum karnıma kum torbası koymuşlardı ilkinde uyuşukluk olduğu için hissetmemiştim ama sonrasında 2 3 defa daha yapılmıştı korkunç bişeydi. Beni en çok korkutan şey o
demirrleydi_ Yavuzzynpmhra yok koymamışlardı karnıma kum torbası benim ama hatırlıyorum uyuşukluk geçmişti kadın gelip özür dileye dileye bastırıp gitmişti bidahada gelmedi gerçi ben hiç yatakta durmadım sürekli kalktım yürüdüm
ikibaloglanannesi Yavuzzynpmhra İlk oğlumda bir kez bastirdilar ama spinal olduğum için ne alttan bakmasına ne de bastırmasıni hissetmedim. Kum torbası da koydular. İkincimi 5 ay önce oldum. Onda birkaç kez bastırma oldu ama hissetmedim acı falan. Kum torbası koymadılar. İkiside devlette aynı hastane de olmuştu
Miyosss Yavuzzynpmhra sondayı çıkarırken 1 kez yapıldı sadece bidaha yapmadılar onuda hala anestezi etkisinde olduğum için pek anlamamıştım
Kabiyra00 Yavuzzynpmhra uyuşukluk geçince yapmışlardı bana. Ama ameliyathanedrn çıkarken de yapmışlar. Acı vericiydi gerçekten. Çarşafı ısırdığımı hatırlıyorum 😔